VIDEO Google vrea să afle ce nu-ţi place la YouTube pentru ca apoi să producă un videoclip de parodiere a plângerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
YouTube are o colecţie nouă de plângeri la adresa sa. FOTO Adevărul
YouTube are o colecţie nouă de plângeri la adresa sa. FOTO Adevărul

YouTube este cel mai cunoscut site care găzduieşte conţinut video de la utilizatori. Pe cât de mare este, pe cât de popular, pe atât de multe plângeri sunt înregistrate la adresa sa. YouTube le colectează, apoi face mişto de ele în câte un videoclip. Cel mai nou e disponibil.

Eric Schmidt, preşedintele Google, spunea la începutul lunii mai că YouTube deja nu mai este un rival pentru televiziune, ci a înlocuit-o. Într-adevăr, sunt peste un miliard de vizitatori pentru YouTube într-o lună şi conţinutul este tot mai diversificat. Alături de acest succes vin şi unele plângeri din partea utilizatorilor.

Spre exemplu, dacă vei comenta la un videoclip şi vei primi prea multe voturi negative, comentariul va fi înlăturat. Este un sistem de cenzură fără mare intervenţie din partea YouTube, dar uneori pot fi cenzurate şi comentariile care nu plac celorlalţi, chiar dacă nu au nimic injurios sau de atac în ele. Critica acestui sistem nu este omisă în videoclipul de mai jos.

De asemenea, nu lipsesc ironiile la adresa oamenilor care se căsătoresc şi încarcă cererile de căsătorie pe YouTube. Mai mult, Google încearcă să redea YouTube pe mai toate dispozitivele posibile. Ei bine, nu toate telefoanele pot reda videoclipurile, dar asta nu-i împiedică pe oameni să critice serviciul. Videoclipul este publicat de Barely Political, grup deţinut de Next New Networks pe care YouTube la cumpărat în urmă cu doi ani, notează AllThingsD.

Vă aşteptăm să discutăm pe Tech Adevărul pe Facebook.

Află mai multe despre YouTube: 

VIDEO Chromecast de la Google: cât de bun este noul gadget al companiei şi în ce situaţii este cu adevărat util

Videobloggerii României: Tequila - cum ajungi la 16 ani să ai 117.000 de abonaţi

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, către Eric Schmidt, preşedinte Google: „Nu ne-ar strica informaţii de la Google“

Preşedintele Google, Eric Schmidt: Epoca televiziunii a apus

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite