VIDEO Exploding Kittens - jocul de cărţi care arată cum poţi să faci 10.000 de dolari pe internet în doar opt minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginea campaniei Exploding Kittens
Imaginea campaniei Exploding Kittens

Un joc de cărţi strategic a dat internetul peste cap şi a bătut recorduri de finanţare online. Exploding Kittens e un joc de tip ruleta rusească şi a reuşit să strângă 1,6 milioane de dolari în doar o noapte pe Kickstarter.

Exploding Kittens e un joc de cărţi de tip ruleta rusească unde jucătorii trebuie să tragă mai multe cărţi şi cine nimereşte pisica explozivă pierde. De asemenea, există şi cărţi prin care putem să evităm explozia.

Practic, pisicile pot exploda, pot dezamorsa bomba sau pot forţa concurentul să facă o acţiune. Jocul devine mai intens pe măsură ce pachetul rămâne din ce în ce mai mic.

Jocul a fost creat de Elan Lee (Xbox), Matthew Inman (Oatmeal), Shane Small (Xbox şi Marvel). Pachetul cuprinde 56 de cărţi, instrucţiuni şi o cutie.

Pachetul de cărţi pentru care au donat 42.000 de oameni costă 20 de dolari, iar livrarea este gratuită doar în Statele Unite. Pentru cei care vor ceva special există un pachet de 35 de dolari care cuprinde imagini interzise minorilor - adică mai dure.

Linkul de Kickstarter poate fi accesat aici. 

Cum se joacă Exploding Kittens?

1

Exploding Kittens

2

Exploding Kittens

3

Exploding Kittens

Ce este Oatmeal?

Oatmeal e un site de benzi desenate online creat de Matthew Inman în 2009. Benzile desenate publicate pe Oatmeal sunt create şi documentate de Imman, care se documentează câteva ore sau chiar câteva zile.

În 2010, site-ul avea 4,6 milioane de vizitatori unici şi 20 de milioane de vizualizări într-o singură lună.

image

Subiectele publicate de Oatmeal variază de la cultura internetului până la probleme de zi cu zi, cum ar fi un selfie stick sau maşina fără şofer de la Google.
 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite