Viber se extinde şi poate fi instalat acum şi pe Windows sau Mac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viber este acum prezent şi pe desktop FOTO Vlad Andriescu/Adevărul
Viber este acum prezent şi pe desktop FOTO Vlad Andriescu/Adevărul

Viber, aplicaţia de mesagerie şi telefonie mobilă realizată cu ajutorul internetului, se extinde şi vrea să devină un rival pentru Skype, prin prezentarea a două programe destinate sistemelor de operare Windows şi OS X de pe Mac-uri.

Săptămâna aceasta, Viber a actualizat aplicaţiile pentru Apple şi Android, dar s-a lansat şi pe desktop. Mişcarea a venit pe fondul extinderii plajei de clienţi, care a ajuns la 200 de milioane de utilizatori, după cum a declarat CEO-ul companiei, Talmon Marco. De asemenea, jumătate dintre aceştia sunt activi şi s-au autentificat în serviciu în ultima lună.

Versiunea pentru desktop aduce şi apeluri video, o noutate faţă de celelalte versiuni ale Viber de până acum. De asemenea, putem trimite mesaje de pe calculator, iar utilizatorii pot transfera conversaţiile din telefon pe computer şi invers. Mesajele apar în toate aplicaţiile deschise, indiferent de dispozitiv. În momentul când răspundem pe mobil, varianta pentru desktop nu va mai alerta utilizatorul de noi mesaje.

Pentru a-l instala pe calculator trebuie să aveţi deja instalată aplicaţia Viber pe unul dintre dispozitivele voastre mobile. După iniţializarea instalării, veţi introduce numărul de telefon cu care v-aţi înscris în Viber şi să aşteptaţi codul de confirmare pe telefon.

Unul dintre principalele avantaje ale Viber în faţa concurenţei este prezenţa în toate ecosistemele, mobile sau nu: Windows, Mac, iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry, Nokia sau Bada.

Mai multe detalii puteţi găsi în video-ul de mai jos.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite