Tweet Tech, 22 ianuarie: Şeful T-Mobile SUA - „Vom cuceri industria sau rataţii ăştia se vor schimba definitiv“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Argentina pune o taxă de 50% pe toate comenzile online din străinătate FOTO Adevărul
Argentina pune o taxă de 50% pe toate comenzile online din străinătate FOTO Adevărul

Zi de zi, Tech Adevărul vă prezintă cele mai interesante informaţii din tehnologie, dar care nu au încăput în rândurile unei ştiri. Astăzi, 22 ianuarie, CEO-ul T-Mobile face declaraţii incendiare, Argentina taxează cu 50% comenzile online din străinătate, iar sud-coreenii au cel mai bun internet mobil.

În fiecare zi, la finalul fiecărei zile vom selecta cele mai interesante ştiri pe care nu le-am dezvoltat în articole şi care merită citite la sursa originală. Aşteptăm şi de la voi sugestii, cu cele mai interesante informaţii pe care le-am ratat.

De ce? Pentru că vrem să creăm o comunitate care discută despre tehnologie şi vrem să vă auzim vocea.

Controversatul CEO al T-Mobile SUA a acordat un interviu pentru NPR şi a vorbit despre cum compania sa are cu 4,4 milioane de abonaţi mai mult faţă de acum un an. "Vom cuceri această industrie sau aceşti nenorociţi se vor schimba. Toată industria se va modifica şi vom avea succes. Nu dau doi bani pe ei, pentru că vom câştiga şi asta e amuzant".

Mai multe pe BGR.

Viitoarele laptopuri Macbook de la Apple ar putea renunţa la butonul fizic în dauna unui senzor tactil, care să elimine şi ultima tradiţie a acestui accesoriu al laptopului. Totul e în planurile Apple pentru un patent.

Mai mult pe VR Zone.

Argentina a impus restricţii asupra shopping-ului online internaţional. Livrările din străinătate vor fi trimise către un birou vamal, unde vor fi taxate cu 50%.

Mai multe pe The Next Web.

Marissa Mayer, CEO-ul Yahoo cere o mai mare transparenţă în privinţa măsurilor luate de agenţiile de securitate, mai ales de către cea americană, NSA.

Mai multe pe Wall Street Journal.

Acţiunile site-ului de călătorii Expedia au scăzut, odată ce link-urile de pe Google către acesta s-au împuţinat. Link-urile plătite către Expedia ar putea fi vinovate pentru această sancţiune. Acţiunile au scăzut cu 4%.

Mai multe pe Cnet.

O vulpe a făcut cea mai lungă călătorie înregistrată până acum. Specialiştii din Marea Britanie au urmărit-o prin GPS pe vulpea care a parcurs mai bine de 310 kilometri.

Mai multe pe The Daily Mail.

În Coreea de Sud, LG Uplus lansează o reţea de 300 de Mbps, iar la MWC 2014 de la Barcelona, SK Telecom va demonstra un serviciu de 450 de Mbps.

image

Mai multe pe PC World.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite