Top cadouri pentru elevii de 10: dacă are notă mare la Evaluarea Naţională, acestea sunt gadgeturi de oferit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După ce emoţia examenelor a trecut, e timpul unor cadouri pentru elevii de 10.
După ce emoţia examenelor a trecut, e timpul unor cadouri pentru elevii de 10.

De la ceasuri din lemn şi până la drone controlate prin telecomandă, am încercat să includem în lista de mai jos cadouri din toate categoriile de preţuri. Şi acestea sunt cadouri pentru elevii de 10 care trec cu notă maximă de Evaluarea Naţională.

Dacă vreţi să răsplătiţi performanţele remarcabile la Evaluarea Naţională, avem câteva idei de cadouri interesante.

În cazul în care elevii din familie au obţinut rezultate de excepţie la Evaluările Naţionale, ne-am gândit să îţi oferim o listă cu cadouri pe care să le oferi. Este o posibilitatea de a-i răsplăti pe aceştia într-un mod cât se poate de frumos.

Ochelari pentru realitate virtuală Immerse VR sunt primii pe listă şi, da, majoritatea ochelarilor pentru realitate virtuală sunt foarte scumpi, însă există unele variante accesibile, suficient de bune pentru unii utilizatori. Immerse VR se numără cu siguranţă printre acestea şi funcţionează cu telefoane de orice dimensiuni, inclusiv phablet-uri.

Pentru un preţ relativ mic, acesta vine dotat cu lentile reglabile pentru cea mai bună vizibilitate, sistem de urmărire wireless a capului şi bretele reglabile pentru un plus de confort.

image

Manual de limba dothraki din Game of Thrones e perfect pentru fani. Dacă ai urmărit Game of Thrones încă din primul sezon, atunci Drogo a fost probabil unul dintre personajele tale preferate din Game of Thrones. În cazul în care limba vorbită de acesta şi de soldaţii săi te-a pasionat, cei de la Smuff îţi oferă cum posibilitatea de a o învăţa graţie manualului dothraki. Alături de acesta veţi primi şi un CD audio care vă va fi extrem de util în cazul în care aveţi de gând să petreceţi un weekend în Essos.

image
Vezi lista completă a cadourilor aici şi decide-te cu ce îţi recompensezi copilul, fratele sau sora pentru performanţa de la Evaluarea Naţională.
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite