Articol publicitar

TOP 10 boxe portabile pentru vara 2021

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
p

Avertizările de caniculă sunt în toi! Dar asta nu înseamnă că trebuie să-ţi strici buna dispoziţie. Vara este un sezon excelent în care să te gândeşti la relaxare şi să-ţi programezi mai multă mişcare şi/sau timp petrecut aşa cum îţi face plăcere, în familie sau în compania prietenilor dragi.

Iar o boxa portabilă bluetooth poate fi o investiţie excelentă prin intermediul căreia să dai start la distracţie aşa cum ştii mai bine. În cazul în care nu dispui de o astfel de boxă sau eşti în căutarea celui mai potrivit model pentru tine, acest material ţi se va potrivi mănuşă. 

Analizăm şi reflectăm împreună asupra modelelor de boxe portabile disponibile pe piaţă, oferindu-ţi sfaturi cheie în alegerea şi achiziţia unei astfel de boxe, precum şi 10 sugestii de boxe portabile din care cel puţin una ţi se va potrivi perfect.

Care sunt beneficiile unei boxe wireless portabile?

O boxă portabilă conectare bluetooth (chiar rezistentă la apă) este un gadget de dimensiuni reduse care transformă muzica într-o adevărată plăcere. Datorită dimensiunilor reduse îţi va fi foarte uşor să te bucuri de piesele favorite sau de sonorizarea ideală, similară celei prezente în cinema, indiferent de locul în care te afli. Pentru că sigur vei dori să te poţi bucura de beneficiile boxei chiar şi atunci când călătoreşti, află că transportul şi depozitarea ei nu a fost nicicând mai simplă. Vei putea transporta cu uşurinţă boxa favorită într-o geantă sau în rucsac, fără să-ţi faci griji în ceea ce priveşte spaţiul de depozitare. Datorită acestui considerent este ideală chiar şi dacă o vei folosi doar acasă, atunci când ai la dispoziţie un spaţiu limitat. 

Te poţi bucura de boxa preferată fără limite, atunci când te relaxezi în baie, fie atunci când găteşti sau când faci curăţenie. Forma şi dimensiunea ergonomică îţi permit să o amplasezi oriunde ai nevoie şi să te bucuri de materialele audio multimedia care te încânta zilnic. 

Utilizarea ei este la fel de facilă şi uşoară. Fiecare boxă este prevăzută cu un mecanism simplu, iar prin intermediul funcţiei Bluetooth vei putea reda cu ajutorul boxei şi al gadgetului adiacent favorit orice tip de material. O poţi conecta atât la smartphone, dar şi la o tabletă sau la un laptop care este echipat cu această funcţie. 

Aşadar, nu există niciun impediment pentru care să nu-ţi doreşti şi să te bucuri de o astfel de boxă.

Funcţiile unei boxe audio portabile bluetooth usb vs. boxă clasică

Funcţiile boxei portabile stabilesc clar şi coincis diferenţa dintre aceste boxe portabile, de ultimă generaţie, şi cele standard. 

De exemplu, mărimea lor este semnificativ redusă şi îţi permite să o amplasezi şi să călătoreşti oriunde şi oricum, spre deosebire de boxele clasice care au o greutate generoasă ce pot fi dificil de transportat, necesitând un spaţiu de amplasare/depozitare pe măsură. 

Lipsa cablurilor poate fi un alt element care-ţi poate atrage atenţia la o boxă portabilă, cu atât mai mult dacă ai copii sau animale de companie buclucaşe ce ţi-ar putea afecta cablurile. 

Şi consumul energetic poate fi un plus al boxei portabile, reîncărcarea periodică şi temporară prin USB, asociată cu o baterie puternică, oferindu-i boxei un timp de încărcare redus, o funcţionare îndelungată, dar şi un consum mai redus de energie faţă de o boxă clasică. Bineînţeles, vei putea remarca acest aspect la factura de electricitate, când se va însuma consumul tuturor aparatelor electronice şi electrocasnice. 

Există de altfel şi boxe cu funcţii inteligente care te vor ajuta să transformi orice experienţă într-una deosebită. De exemplu, sistemul Bluetooth îţi permite să comunici şi să redai cu uşurinţă materialele prezente pe toate dispozitivele pe care le deţii. Poţi inclusiv să ai parte de conversaţii fără să trebuiască să ţii telefonul la ureche sau să te confrunţi cu percepţia unor sunetele la o frecvenţă joasă, aspect ce poate afecta calitatea audio a apelurilor.

Funcţia de iluminare va oferi ambientului un aer de petrecere, fiind ideală dacă-ţi propui să reproduci la tine acasă sau în aer liber o atmosferă incendiară. Această funcţie lipseşte deseori de la boxele clasice, precum şi funcţia Bluetooth. 

Cum să-ţi alegi o boxă portabilă wireless?

Alegerea unei boxe portabile este cu şi fără poate, una dintre cele mai simple achiziţii pe care le poţi face. Dar nu şi când piaţa îţi pune la dispoziţie atâtea mărci şi modele populare, unele mai bune ca altele. Iată câteva dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi o boxă portabilă. 

Dimensiunea şi forma  boxei portabile wireless

Chiar dacă boxele portabile sunt în ansamblu de dimensiuni foarte reduse în raport cu o boxă clasică, şi ele la rândul lor se pot găsi într-o varietate de modele. De exemplu, vei găsi boxe rotunde, alungite, boxe mini pentru buzunar, boxe portabile de dimensiuni medii, precum şi boxe cu/fără sistem de agăţare. 

Cu cât boxa este mai mare, cu atât aceasta poate prezenta mai multe funcţii şi mai multe difuzoare, pentru o experienţă fantastică de utilizare. Însă, ea va deveni mai puţin practică în ceea ce priveşte transportul, mai ales dacă, de exemplu, îţi propui să o foloseşti atunci când realizezi diferite activităţi practice unde, o boxă cu sistem de agăţare la centură sau de buzunar ţi-ar putea fi mult mai utilă. 

Aşadar, îţi recomandăm să ţii cont atât de calitatea sunetului, dar şi de dimensiune, respectiv forma boxei, în raport cu nevoile tale. 

Autonomia şi timpul de încărcare pentru boxa bluetooth

Dacă vei folosi boxa exclusiv acasă, nu vei avea probleme în ceea ce priveşte autonomia şi încărcarea acesteia pentru că vei putea la nevoie s-o încarci cu uşurinţă. Însă, dacă-ţi propui să o iei cu tine în vacanţe şi/sau drumeţii îndelungate, va fi foarte practic să ştii că te poţi bucura ore în şir de boxa portabilă. Aşadar, cea mai bună opţiune va fi o boxă cu o baterie mare şi bineînţeles, cu un timp de încărcare redus. Trebuie să ştii că majoritatea boxelor au aceşti parametri invers proporţionali, aşa că poate fi necesar să faci un compromis ca să te bucuri de ea ore în şir, fără s-o încarci la intervale foarte scurte de timp.  

Funcţiile boxei

Cu cât boxa va dispune de mai multe funcţii, cu atât te vei bucura de un model mai nou şi mai performant. Desigur, asta poate presupune şi o investiţie mai ridicată. 

Dincolo de funcţiile deja precizate anterior, unde va trebui să ţii cont de tipul acestora, nu uita să acorzi şi o atenţie specială funcţiei waterproof. Dacă boxa va fi utilizată/depozitată în medii umede, această funcţie îţi poate salva boxa de la o degradare rapidă şi te vei putea bucura de ea mai mult timp.

Marcă boxa bluetooth portabilă

Preţul unei boxe poate fi influenţat şi de renumele brandului care produce boxa portabilă, dar şi de calitatea consacrată în timp a gadgeturilor pe care acestea le lansează în piaţă. 

Cu toate acestea, o boxă de calitate şi de marcă, nu costă întotdeauna o avere. În mod cert te vei bucura de un sunet mai clar şi de performanţe mai vaste atunci când vei alege o boxa JBL, Sony, Logitech, boxa portabilă akai,  boxa portabilă philips ,Harman,  boxa portabilă jbl flip, etc.

TOP 10 boxe portabile pentru vara 2021

Ai vizitat magazinele fizice preferate, dar nu ţi-a atras nimic atenţia în mod special? În magazinele online îţi va fi mai uşor să găseşti o boxă portabilă exact pe gustul tău şi la un buget mult mai avantajos, cu livrare direct la tine acasă şi mai mult timp economisit pentru relaxarea ta. Iată şi 10 sugestii care ne-au atras atenţia şi pe care să le ai în vedere înainte de a definitivă achiziţia.

  • Boxa Portabila Gembird SPK-BT-11-GR, Bluetooth, 3 W (Gri)

Dacă nu-ţi doreşti neapărat o boxă foarte performantă sau dacă vrei o boxă portabilă ieftină pe care s-o poţi lua cu tine în vacanţe, boxa de la Gembird poate fi o alegere potrivită.

Brandul are un renume important pe piaţă în domeniul gadgeturilor, iar această boxă portabilă te va surprinde prin greutatea de doar 210 grame, design-ul prevăzut cu o manşetă pentru o bună susţinere în mână, suport de card microSD de până la 32 GB, cât şi o baterie de 400 mAH. 

  • Boxa Portabila Trust Dixxo Cube, Bluetooth, 3 W (Negru)

Dixxo Cube are o dimensiune micro pentru a dispune întotdeauna de boxa portabilă preferabilă, pe care s-o transporţi direct în buzunarul pantalonilor sau în geanta de mici dimensiuni.

Această boxa este prevăzută cu un singur difuzor, un mecanism simplu şi butoane dispuse la partea dorsală, în timp ce partea frontală este echipată cu jocuri LED de lumini pentru o experienţă memorabilă în condiţii de iluminare redusă.

O singură încărcare îţi oferă aproximativ 7 ore de funcţionare continuă şi se conectează cu uşurinţă la telefonul tău mobil. 

  • Boxa Portabila Canyon CNS-CBTSP5G, Bluetooth, 6 W (Verde)

 Prin intermediul boxei portabile Canyon te vei putea bucura continuu de hit-urile de vară preferate până la 5 ore după fiecare reîncărcare, datorită bateriei puternice de 1200 mAH.

Difuzorul puternic cu o putere de 6W îţi va oferi o acustică impecabilă de care te vei putea bucura oriunde. Poţi reda piesele favorite de pe orice dispozitiv cu funcţie Bluetooth datorită compatibilităţii universale, fie direct de pe cardul SD introdus în port-ul dedicat. 

  • Boxa Portabila Sony SRS-XB33, Bluetooth 5.0, Extra Bass, IP67, Party Connect, Powerbank, Wireless (Bej)

Dacă boxa reprezintă un gadget existenţial al vieţii tale, o boxă de calitate premium va fi cu siguranţă tintă ta supremă.

Îţi propunem boxă portabilă Sony SRS-XB33, o boxa inteligentă cu numeroase funcţii care-ţi vor schimba cu totul modul în care priveşti muzica, dar şi cum vor decurge petrecerile de acasă sau cele de la malul marii.

Boxa Sony oferă o reproducere fidelă a frecvenţelor joase şi înalte de sunet, datorită celor două difuzoare şi respectiv a celor două radiatoare pasive integrate, cât şi a funcţiei de extra bass. De asemenea, boxa îţi permite să transformi orice moment de relaxare într-o petrecere pe cinste datorită funcţiei de iluminare LED, cât şi a conceptului waterproof şi rezistent la praf. Distracţia nu va mai fi o problemă nici în condiţii vitrege de umiditate. Cu siguranţă nu vei regreta o astfel de alegere!

  • Boxa portabila Google Nest Mini 2, Bluetooth, Chromecast integrat, Wi-Fi (Negru)

Dacă eşti în căutarea unei boxe portabile de ultimă generaţie, compatibilă cu sistemul inteligent al casei tale, boxa de la Google poate fi alegerea perfectă.

Această boxa cântăreşte sub 200 grame şi este o boxă inteligentă prevăzută cu 3 microfoane sensibile şi asistent vocal integrat prin intermediul căreia vei putea inclusiv să efectuezi comenzi vocale şi să redai liber emisiunile şi piesele din top-urile muzicale.

Boxa se poate conecta prin Wifi sau Bluetooth şi poate fi un ajutor excelent inclusiv în exersarea şi învăţarea unei limbi străine. 

  • Boxa Portabila JBL Clip 4, Bluetooth 5.1, Waterproof IP67, 5W (Verde/Roz)

Dacă eşţi în căutarea unei boxe pe care s-o poţi ataşa la oricare din accesoriile favorite şi în acelaşi timp să nu-ţi faci griji în ceea ce priveşte condiţiile din mediul ambiant, JBL Clip 4 te va încânta încă de la primul contact.

Bateria puternică de Li-On se va încărca cu uşurinţă prin intermediul portului şi a cablului tip USB Type-C într-un timp scurt, oferindu-ţi chiar şi peste 10 ore în care să o foloseşti după bunul plac. 

  • Boxa portabila Prestigio Supreme PSS116S, Bluetooth 4.2, Asistenta vocala, 16W (Alb)

Boxa Prestigio dispune de concept interesant care-ţi va atrage atenţia atât prin inovaţia designului, cât şi prin caracteristicile tehnice.

Aceasta este de fapt o boxă dispusă în două părţi, interconectate magnetic, fiecare parte fiind echipată cu un difuzor stereo de 8 W ce poate reda conţinutul audio favorit pe distanţe de până la 36 metri, timp de peste 14 ore.

Dispune inclusiv de asistent vocal pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi are şi un preţ excelent. 

  • Boxa Portabila Anker Soundcore Flare 360 Xmas Limited Edition, Bluetooth, Lumini LED (Negru)

Dacă te pregăteşţi din timp pentru sărbătorile de iarnă sau dacă-ti doreşti o boxă în ediţie limitată, Anker este un model care îţi va stârni întreaga curiozitate.

Difuzorul dispus strategic asemeni subwooferelor pasive contribuie la îmbunătăţirea performanţelor acustice care oferă sunete puternice pe care le poţi asculta în profunzime mulţumită sistemului cu dispunere la 360 grade. Nu lipseşte protecţia la apă şi iluminarea LED personalizabilă. 

  • Boxa portabila Amazon Echo Dot 3nd Gen (Neagra)

Nici Echo Dot nu e o boxă mai prejos faţă de modelele prezentate anterior. Dispune de un asistent virtual de nădejde prin intermediul căruia îţi vei putea găsi piesele şi materialele preferate online, cu mâinile libere. De asemenea, boxa îţi va permite să-ţi personalizezi casa inteligent, în timp ce difuzorul mono prevăzut cu o sensibilitate acustică ridicată îţi va permite să te bucuri de orice stil de muzică. Poţi opta pentru a-ţi dota întreaga locuinţa cu mai multe dispozitive Echo Amazon pentru a-ţi creea propriul sistem audio cu care să-ţi dai prietenii şi vecinii pe spate. 

  • Boxa portabila Amazon Echo 4nd Gen, Wi-Fi, Bluetooth, Cu Asistent Personal Alexa (Alb)

 La fel de performantă, compactă şi eficientă, este şi boxa Echo, care face parte din categoria boxelor portabile de ultimă generaţie, oferite de Amazon.

Boxa poate fi conectata în mod universal indiferent de tipul dispozitivului de pe care ai plăcerea de a-ţi reda materialele favorite. Poţi opta pentru unul dintre cele 3 sisteme de conexiune (fir, Wifi sau Bluetooth) şi te vei putea bucura inclusiv de acces vocal la numeroase dispozitive şi control audio prin intermediul asistentului virtual integrat.

Indiferent de bugetul pe care-l ai la dispoziţie suntem ferm convinşi că şi tu îţi vei găsi boxa perfectă urmând toate aceste sfaturi sau alegând una dintre boxele sugerate.

Nu uita că te aşteptăm şi în magazin unde poţi testa boxele care ţi-au atras atenţia înainte să le cumperi.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite