Tableta care va aduce Nokia în lumina reflectoarelor va fi lansată în 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nokia N1 rulează Android.
Nokia N1 rulează Android.

Nokia, partea care a rămas în Finlanda, are o tabletă cu Android gata de lansare. Anul 2015, în prima lună, o vom vedea pe piaţă. Iată ce va oferi.

Nokia a anunţat în luna noiembrie a acestui an prima sa tabletă care rulează Android, iar acum se pare că dispozitivul ar putea fi lansat în ianuarie.

După ce Nokia a vândut mare parte din afacerile sale celor de la Microsoft, compania finlandeză a trecut printr-o perioadă ciudată. Pentru un timp nu s-a ştiu exact ce va face în continuare şi asupra căror aspecte se va concentra pe viitor. Într-un timp se zvonea că Nokia nu va reveni pe piaţă în viitorul apropiat cu un nou dispozitiv, urmând să se concentreze, în schimb, pe afacerile pe care încă le mai deţinea.

Aceste zvonuri au fost demolate, însă, odată cu anunţul oficial al tabletei N1, primul device de acest fel de la Nokia dotat cu Android. La momentul anunţului, nu se ştiau foarte multe despre data lansării oficiale, doar că aceasta ar urma să aibă loc în primele luni ale anului 2015.

<a href="http://playtech.ro/2014/prima-tableta-android-de-la-nokia-va-debuta-pe-piata-luna-ianuarie/" target="_blank" rel="nofollow">Află totul despre viitoarea tabletă Nokia</a>

TehnologiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite