Surprize, surprize. Cât de dorit este iPhone 8? Pozele cu fanii care stau la coadă pentru a pune mâna pe noul telefon Apple

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii Apple sunt renumiţi pentru loialitatea şi dârzenia de care dau dovadă, an de an, atunci când se lansează un nou iPhone. Anul acesta, compania din Cupertino a lansat trei telefoane, iPhone 8, iPhone 8 Plus şi iPhone X, urmând ca ultimul să ajungă în magazine la începutul lui noiembrie.

Primele două terminale însă, iPhone 8 şi iPhone 8 Plus s-au lansat săptămâna trecută în mai toate ţările din Vest. O concluzie interesantă care poate fi trasă în urma acestui eveniment este faptul că foarte puţini oameni şi-au dorit noile terminale.

Celebrele cozi kilometrice din anii trecuţi nu s-au mai format, iar câţiva oameni care păreau rătăciţi s-au aliniat civilizat în faţa celui mai mare magazin Apple din Londra.

iphone 8 coada londra foto twitter via martyn landi

Coada iPhone la Londra // Foto Martyn Landi via Twitter

De partea cealaltă a planetei, la Tokio, o poză apărută pe Internet face senzaţie. Într-unul din magazinele Apple din capitala Japoniei putem vedea un singur potenţial client jucându-se cu noul terminal fabricat de Apple.

iphone 8 tokyo foto getty

Client Apple în Tokio // Foto: Getty Images

Din toate aceste informaţii se poate deduce un singur lucru. Fanii Apple aşteaptă cu nerăbdare lansarea iPhone X, iar iPhone 8, experiment interesant de altfel, pare să fie unul eşuat, cel puţin în primă fază.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite