Articol publicitar

SuperGhid Trotinetă electrică: 5 câştiguri garantate. Cum faceţi alegerea? 10 Oferte vedetă la început de an 2019!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am tras cu ochiul în sacul Moşului şi ne-a plăcut ce am văzut acolo. În 2018 sacul a fost suficient de încăpător pentru vehicule electrice (trotinete electrice pentru adulţi şi copii biciclete, hoverboard-uri), un cadou cu o valoare excepţională, intrinsecă şi extrinseca. Dar ofertele bune continuă şi în 2019.

În ianuarie evoMAG are preţuri speciale pentru trotineta electrica. Iata de ce merită atenţia dumneavoastră!

 Pe trotuar, pe stradă, la metrou şi în autobuz. Le-aţi întâlnit peste tot în oraş. V-au atras atenţia în parc. Trotinetele electrice au pornit o adevărată revoluţie şi nu se vor opri atât de uşor.  

 Dacă ne referim la transportul personal, cuvântul de ordine este “electric”. Pe o pereche de roţi, ataşaţi o baterie reîncărcabilă şi un motor electric (motor 300w, motor 350w, 500W et) . În toată lumea se observă o creştere fantastică a numărului de vehicule personale antrenate de motoare electrice – au forme din cele mai diferite şi mai interesante. 

 Sunt atractive, rapide, distractive. Au tot pachetul de atribute pentru a câştiga simpatia omului modern plictisit de congestionarea traficului, enervat de lipsă parcărilor, resemnat la plată bonurilor de benzină sau motorină. 

Iată-le:

  • Trotineta electrică Freewheel Rider T1 viteză bună, Autonomie 25 Km, Viteză max 20 Km/h (Negru) - 1700 lei
  • Trotinetă Electrica Razor Power Core E90, Autonomie 80 min., Viteză max 16 Km/h (Negru/Roz) - 749 lei
  • Trotineta electrică pliabilă Xiaomi Mi M365 Electric Scooter FBC4004GL, Autonomie 30 Km, Viteza max 25 Km/h, versiunea europeana (Negru) - 1900 lei

Le numim e-vehicule sau vehicule electrice, dar în realitate au denumiri nenumarate.

Aceste vehicule electrice oferă utilizatorilor un stimul uriaş de putere şi au darul de a elimină multe din obstacolele aparent clădite în faţă oamenilor care au uitat să iasă în aer liber, să petreacă timp în natură,  să se distreze pe două roţi. Fie că vorbim despre trotinete electrice, biciclete electrice, monociclu electric, hoverboard-uri sau alte tipuri de scootere electrice, aceste e-vehicule oferă libertate şi entuziasm multor persoane, potenţiali adepţi ai acestui nou stil de transport personal. 

De ce să alegeţi trotinete electrice pentru copii sau trotinete electrice pentru adulţi?

Pentru cei mai mulţi utilizatori, extinderea noilor posibilităţi de transport şi deplasare face că această provocare electrică fără precedent să fie extrem de interesantă şi stimulatoare. Vehiculele electrice deschid noi oportunităţi, crează noi rute, regândesc traseele de parcurs. Asta este minunat la ele. 

 Aceste vehicule hibride unice, proiectate foarte versatil, se adresează unui număr impresionant şi divers de utilizatori. Pentru a conduce vehicule electrice nu ai nevoie de abilităţi deosebite sau de permis. 

 Dar care sunt cele mai importante beneficii pe care le aduc aceste trotinete electrice? Cu ce sunt diferite de omologii lor tradiţionali? Ce plus de valoare aduc pentru utilizator? 

 Vehicule electrice – 5 beneficii

eVehiculele că trotinete electrice sunt hibride atrăgătoare care au învârtit cheiţa imaginaţiei locuitorilor din mediul urban, de pe tot Globul. E uşor să înţelegem această revoluţie. 

 Trotinetele eletrice sunt amuzante şi ecologice. Progresele în materie de tehnologie a acumulatorilor le-au făcut să devină mai accesibile şi mai compacte decât oricând. 

 Iată în continuare câteva motive pentru care alegerea unui eVehicul reprezintă cea mai bună opţiune pentru dumneavoastră:

1. Vă deplasaţi fără efort cu trotinete electrice pentru adulţi.

Aceste vehicule antrenate electric sunt incredibil de uşor de condus. Cei mai mulţi dintre noi sunt deja familiarizaţi cu formă unei trotinete tradiţionale. Prin urmare, vorbim de elemente minime de învăţare a controlului şi manevrelor. Utilizatorii începători se vor familiariza rapid cu detaliile de control – acceleraţie, încetinire, frânare. 

 Unele modele de trotinete electrice au funcţii smart, inclusiv posibilitate de interconectare cu telefonul mobil. În acest caz, utilizatorul va trebui să înveţe cum să le acceseze şi controleze cât mai eficient. După ce veţi deveni familiar cu e-trotinetă, veţi fi uimit cât de comod puteţi ajunge din punctul A în punctul B, chiar şi în cel mai aglomerat oraş şi cât de uşor o puteţi manevră. Trotinetă electrică nu este doar foarte uşor de folosit, ci şi mult mai convenabilă – mai ales pentru cei care fac navetă urban. Pentru maxim de comoditate şi atacarea problemelor de parcare/ depozitare, luaţi în considerare achiziţionarea unei trotinete pliabile. 

 De exemplu: Trotinetă electrică Airmotion T2, Viteză maximă 25 km/h, Putere motor 25kmh putere motor 250w baterie ok, 250W (Negru),  = 2000 lei este un model care se pliază şi devine foarte compactă.

 Locuitorii oraşelor vor descoperi cât de comod este să se deplaseze rapid, fără efort, mai ales cu o trotinetă robustă şi rapidă. Parcurgeţi pante înclinate fără nicio picătură de transpiraţie (de exemplu cu Trotinetă electrică Smart Balance SB20, Viteză max25 km/h, Autonomie 10-15 Km (Negru)-2290 şi Trotinetă Electrică Pegas Scandal, Roţi 5.5", 3 Viteze (Negru), baterie liion= 2600 lei urcaţi pante de până la 15 grade înclinaţie; la evoMAG găsiţi şi modele pregătite să escaladeze pante de până la 25 grade înclinaţie). 

 Reveniţi de la masă de prânz înainte că şeful să afle că aţi ieşit din birou. Într-un campus studenţesc ajungeţi rapid dintr-o clădire în altă şi profitaţi de mai mult timp liber pentru ceea ce contează cu adevărat. 

Pilot automat pe o trotinetă electrică? Da!

 Trotinetă Electrică E-TWOW Booster E2-33V6.5-GY (Gri), putere motor 500w, viteză max 30km/h-4200 lei vine cu tehnologii avansate că sistem de frânare regenerativă, pilot automat, sistem de recuperare a energiei cinetice (KERS) şi reprezintă o alegere de top. 

advert

2.  Economisiţi bani şi timp.

Cu fiecare majorare a preţului combustibililor, tot mai multe persoane care locuiesc în oraşe se reorientează spre mijloacele de transport în comun. Din păcate în România reţelele de transport urban nu se ridica la nivelul aşteptărilor – românii se plâng adesea că stau prea mult în staţii, că sunt prea puţine maşini pe anumite linii, călătoresc precum “sacii de cartofi”, unele maşini pe rute-intraurbane sunt deplorabile şi nu au încălzire sau pur şi simplu nu există maşini care să circule pe anumite trasee. 

 În plus, s-ar putea că autobuzul sau metroul să nu ajungă exact acolo unde doriţi dumneavoastră. Poate că este nevoie să parcurgeţi pe jos o distanţă suplimentară. Din fericire, aceste trotinete electrice moderne reprezintă soluţia ideală pentru acoperirea acestor “distante suplimentare” ce revin adesea mersului pe jos

 Practic cum pot trotinetele electrice să va ajute să economisiţi timp şi bani?

 •             Nu plătiţi taxe de parcare

 •             Nu mai plătiţi la benzinărie pentru combustibil

 •             Reduceţi sau scăpaţi complet de primele de asigurare auto

 •             Circulaţi pe trotuar, pe bandă de bicicletă sau pe stradă

 •             Minimizaţi cheltuielile cu întreţinerea autovehiculului

 Pentru locuitorii centrelor urbane, scooterele electrice înseamnă economii importante de bani şi timp în parcurgerea rapidă şi comodă a traseelor zilnice. În definitiv, e-trotinetele sunt mai ieftine şi mai uşor de întreţinut comparativ cu autoturismele.  

 De exemplu, Trotinetă electrică Ninebot by Segway kickscooter es2, Viteză maximă 25 Km/h, Autonomie 25 Km, Motor 300W, Bluetooth (Negru/Argintiu)-2950 lei-poate atinge viteză de 25 km/ h ajutându-va să ajungeţi la destinaţie în cel mai scurt timp (unele modele ajung chiar la 40 km/h). 

3.  Rămaneţi sau deveniţi o persoană activă.

 Fie că o folosiţi pentru deplasare zilnică sau că mijloc de relaxare şi destindere periodică, trotinetă electrică va permite să aderaţi şi va susţine să obţineţi un stil de viaţă mai echilibrat. Cele mai multe variante va permit să comutaţi între modul manual şi automat. Găsiţi combinaţia ideală între aceste moduri şi veţi împuşca doi iepuri dintr-un foc: veţi depune efort fizic susţinut pentru a va menţine sănătatea şi veţi putea evită porţiunile extrem de solicitante care v-ar putea determină să renunati din start la ideea activităţii fizice. Utilizând o trotinetă electrică, navetiştii nu mai trebuie să-şi facă griji că vor ajunge la destinaţie extenuaţi sau transpiraţi. Pe umerii motoarelor electrice se sprijină dificultatea unui traseu – urcarea pantelor, distanţele lungi.  

4.  Gandiţi şi actionaţi VERDE.

Azi toată lumea este la curent cu preocupările ce ţin de sănătatea naturii înconjurătoare. Când toţi vom înţelege că avem natură pe care o merităm şi vom adopta o atitudine mai responsabilă, numărul trotinetelor electrice îl va depăşi pe cel al maşinilor. Grijă pentru sănătatea mediului se află pe buzele multora dintre noi, dar încă puţini înţelegem că vehiculele electrice reprezintă instrumentul oportun în direcţia unui mediu mai verde.

 Industria transporturilor reprezintă al doilea mare contributor la gazele cu efect de seră şi la încălzirea globală. O mare parte din această poluare este produsă de navetiştii care parcurg distante scurte de acasă la serviciu sau care se aventurează câţiva kilometri depărtare de casă. Trecerea la vehicule electrice elimină o cantitate masivă de emisii nocive şi utilizare de combustibili fosili. 

-              Obişnuiţi să mergeţi cu maşină la o întâlnire în centrul oraşului?

-              Va aventuraţi zilnic în aglomeraţie că să ajungeţi la serviciu cu maşină şi adesea găsiţi că identificarea unui loc de parcare este un stres iminent?

 Pentru diminuarea impactului negativ asupra mediului înconjurător şi combaterea dependenţei excesive de combustibili fosili, oraşele din întrega lume evoluează în direcţia dezvoltării reţelei de transport în comun, că şi alternativă la folosirea maşinilor personale în mod intens. Acest lucru va contribui de asemenea la creşterea popularităţii vehiculelor electrice. Pentru că în definitiv aceste trotinete electrice nu funcţionează cu benzină sau ulei. Nu reprezintă o sursă de poluare. Necesită doar o cantitate mică de energie electrică pentru reîncărcarea bateriei, ceea ce le face să devină o opţiune atractivă pentru călătorii conştienţi de protecţia mediului înconjurător. 

 Pentru a contribui la păstrarea unui mediu curăţ, pe distante scurte în oraş, optaţi pentru Trotinetă electrică Răzor E300, pentru adulţi, Viteză max 24 Km/h, Motor 250W (Gri)-1400 lei

5. Deţineţi controlul.

Cererea de vehicule electrice creşte pe zi ce trece, iar producătorii încep să gândească soluţii din ce în ce mai flexibile şi accesibile. Fiecare persoană este unică. Are nevoi specifice. Dar creşterea pieţei vehiculelor electrice crează o mulţime de opţiuni pentru adulţii de toate vârstele, nivelurile de instruire şi calificare. Acest lucru poate acţionă că un imbold pentru cei care până acum simţeau că este dificil să se aventureze mai mult şi să descopere lumea din jurul lor. 

 Acesta este cu siguranţă un raţionament puternic pentru achiziţionarea unui vehicul electric. E-Trotinetele sunt atât de interesante şi distractive! Iată în sfârşit o modalitate minunată de a trăi noi experienţe palpitante şi de a împinge limitele vecinătăţii. Oraşul devine mai accesibil şi mai mic. Zonă de cartier câştiga în popularitate. Urcarea pantelor este mai simplă. Stresul deplasărilor zilnice se transformă dintr-o data într-o aventură extravaganţa. 

Ce trotinetă mi se potriveşte cel mai bine?

Iată o întrebare foarte bună şi esenţială pentru oricine decide că are nevoie de o trotinetă electrică-deşi uneori s-ar putea să simţiţi pur şi simplu că ceva anume vi se potriveşte. Această călătorie de auto-descoperire are că scop identificarea acelei trotinete care se pretează perfect nevoilor şi obiectivelor dumneavoastră. 

 Primul pas este să realizaţi exact ceea ce aveţi nevoie. Ce poate face concret o trotinetă electrică pentru dumneavoastră? Cum va poate ajută? Cunoscând aceste lucruri veţi observă că veţi intui şi opţiunile necesare pentru atingerea obiectivelor dumneavoastră. 

-              "Sunt atât de multe trotinete cu motor?

-              Pe care să o aleg?"

 Iată o sugestie-Trotinetă electrică Ninebot by Segway KickScooter ES2, display viteză maximă 25 Km/h, Autonomie 25 Km, Motor 300W, Bluetooth (argintiu/ black viteză 25 km/h), stoc limitat, putere motor 350w baterie liion-2950 lei

Imagine indisponibilă

Dar răspunsul obiectiv ţine de intenţiile pe  care le aveţi-care este distanţă medie pe care doriţi să o parcurgeţi cu trotinetă (calculaţi distanţă de la serviciu până acasă dacă planificaţi să folosiţi trotinetă frecvent pe această rută), cum sunt condiţiile traseului pe care veţi merge de de obicei? Vreţi o trotinetă de viteză sau veţi folosi mai degrabă modul croazieră? Dacă vreţi să faceţi cadou o trotinetă unui copil atunci amuzamentul, interactivitatea şi uşurinţă în utilizare vor fi probabil lucruri după care va veţi ghida alegerea. 

Puteţi caută trotinete electrice care să răspundă diferit nevoilor de transport-folosiţi-le pentru a livra comisioane, pentru întâlniri rapide, pentru a ieşi cu cei mici în parc, pentru a merge la serviciu sau pentru a va întâlni cu prietenii. 

 Orice vehicul electric are în componenţa două elemente principale: o baterie şi un motor. La fel de critic este şi mecanismul de frânare. Credem că este important să înţelegeţi modul în care funcţionează acestea pentru a putea alege mai uşor modelul potrivit nevoilor dumneavoastră. 

De unde să cumpăraţi trotineta electrică perfectă?

Puteţi cumpără un vehicul electric dintr-un magazin clasic sau direct de pe internet. La comandă online avantajul principal este că aveţi acces la o gamă mult mai mare de modele, ceea ce înseamnă că şansele de a găsi exact trotinetă perfectă pentru dumneavoastră cresc considerabil. 

 evoMAG.ro este locul de unde puteţi cumpără online, cu livrare rapidă, vehicule electrice la cele mai bune preţuri-trotinete electrice, biciclete electrice, monociclu electric, biciclu electric şi chiar hoverboard/ skateboard electric (inclusiv echipamente de protecţie). Aveţi o viziune globală asupra tuturor opţiunilor disponibile, puteţi face comparaţii între specificaţii şi preţuri, puteţi plasă comandă din confortul propriilor pijamale, indiferent de oră. 

 Adaugă acum în coşul de cumpărături cele mai bune oferte de început de an 2019. Direct de la evoMAG.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite