Star Trek, mintea lui Einstein şi cloud computing – toate trei, într-un singur om: Cezar Cursaru, noul şef Gecad NET

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Cursaru, noul şef Gecad NET FOTO wall-street.ro
Cezar Cursaru, noul şef Gecad NET FOTO wall-street.ro

Daca mergi pe Soseaua Nordului pornind de la Ambasada Chinei, parca nu mai esti in Bucuresti. Te uiti pe partea stanga a drumului si citesti aproape numai denumiri italienesti – Quattro Stagioni, Casa di David (pentru ca daca ar fi zis “Casa LUI David, ar fi iesit din tipar), Ristorante Isoletta, La Fattoria si asa mai departe. Din pacate, unele denumiri chiar se repeta!

Este si cazul ll Calcio, locul unde trebuia sa ma intalnesc cu proaspat numitul CEO al Gecad NET, Cezar Cursaru. Am ajuns cu circa 20 de minute mai repede la restaurant si, in loc sa ma asez la o masa, m-am uitat la un meci de tenis dintre doua rusoaice. Dupa ceva timp si un schimb de telefoane, am aflat ca mai exista un Il Calcio, la jumatate de kilometru distanta.

Am intrebat 4-5 oameni pentru a nimeri locul. “Sa stii ca si eu m-am ratacit!”, ma intampina, zambind, Cezar Cursaru, cu mana intinsa.

Este prima oara cand il vad, insa stiam, din mail-urile schimbate anterior dar si poza de pe LinkedIn ca este o persoana deschisa, joviala, prietenoasa. Dupa primele fraze schimbate, m-am convins de aceste lucruri si, mai mult, am realizat ca are o viteza de invidiat a vorbirii – a fost necesar de cateva ori sa il rog sa repete anumite cuvinte, pentru a le intelege foarte bine.

Curtea (este cea mai buna exprimare) Trattoriei Il Calcio este una absolut banala, cativa copaci, mese, nimic memorabil. Preturile insa sunt mari – probabil atunci cand pui o denumire straina/italiana restaurantului se presupune ca, automat, si preturile trebuie sa creasca. Nu stiu. Poate.

„In primul rand, am incercat sa inteleg afacerea si oamenii, ceea ce nu e intotdeauna foarte usor de facut. Este un business care lucreaza “full steam” (la capacitate maxima – n.r.) si misiunea mea este, in final, sa creez business aditional, ceea ce, in principiu, se face creand turbulente in companie”, spune el. Aceste turbulente, completeaza el, ar putea naste lucruri negative in ceea ce priveste performanta existenta.

Citeşte articolul integral pe wall-street.ro

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite