Seria Galaxy S21 de la Samsung nu va avea încărcător sau căşti în cutie

0
0
Samsung Galaxy S21 FE 5G FOTO Adrian Pogingeanu

Aşa cum mişcarea Apple de a înlătura jack-ul de căşti de pe telefoanele mobile a fost urmată rapid de alţi producători, la fel se va întâmpla şi cu decizia producătorului din Cupertino de a nu mai include încărcătoare în cutia noilor dispozitive.

Decizia Apple de a scoate din cutia noilor iPhone-uri încărcătorul şi căştile a divizat o mare parte din utilizatori, părerile pro şi contra fiind multe şi destul de vocale. Au interevenit şi producătorii de telefoane, Samsung fiind unul dintre cei care au atacat decizia Apple, glumind printr-o postare pe pagina lor de Facebook, în care menţionau că „Galaxy îţi oferă ceea ce cauţi, de la cea mai simplă necesitate precum un încărcător, la cea mai bună cameră, baterie, performanţă şi memorie”.

La fel cum a fost cazul şi cu jack-ul de căşti însă, Samsung s-a pripit puţin făcând această glumă, deoarece se pare că seria Galaxy S21 va veni fără încărcător sau căşti în cutie.

Galaxy S21, S21+ şi S21 Ultra au primit certificarea care le va permite să fie vândute în Brazilia, oferită de Anatel, iar în corpul acesteia se specifică foarte clar că telefoanele nu vor fi vândute cu încărcător sau căşti. Textul original poate fi văzut mai jos, în limba portugheză, via GSMArena.

Samsung fara incarcator in cutie foto via GSM Arena / Anatel

Aşadar, iată că Apple a dat din nou startul unui trend în materie de telefoane mobile. Rămâne de văzut când anume vor păşi şi alţi producători pe urmele giganţilor din Cupertino şi Seul, şi vor lua decizia de a renunţa complet la încărcătorul şi căştile din cutie. 

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri