Samsung intră în următoarea revoluţie tehnologică: realitatea virtuală. Facebook i-ar putea fi „profesor“ în acest domeniu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casca de realitate virtuală de la Samsung ar putea fi lansată anul acesta. FOTO SamMobile
Casca de realitate virtuală de la Samsung ar putea fi lansată anul acesta. FOTO SamMobile

După gadgeturile purtabile, o altă modă este cea a căştilor de realitate virtuală. Samsung are un prototip şi nu se fereşte să „scape“ poze online.

Zvonurile cum că Samsung ar lucra împreună cu Oculus VR pentru a crea un headset propriu de realitate virtuală par a fi adevărate din moment ce au apărut o serie de capturi de ecran cu software-ul acestui dispozitiv, scrie Playtech. Totuşi, Oculus este acum o companie a Facebook şi va fi interesant acest parteneriat.

Display-ul care se montează pe capul utilizatorului, şi care trece acum sub numele de Samsung VR sau Gear VR, ar putea fi până la urmă un suport pentru un smartphone Galaxy care ţine locul unui ecran seamănă mai mult cu Google Cardboard. Software-ul inclus face referire la două aplicaţii, VR Panorama şi VR Cinema, pentru vizualizarea imaginilor şi clipurilor video pe dispozitivul mobil.

Acestea vor fi probabil complementare unor aplicaţii 3D, deja disponibile în Google Play pentru Google Cardboard. GearVR va avea un touchpad şi butoane pe suprafaţa sa, permiţând un nivel de control din moment ce ecranul telefonului va fi folosit doar pentru vizualizarea elementelor 3D.

Mai multe detalii despre acest parteneriat sunt disponibile pe Playtech

samsung realitate virtuala
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite