Articol publicitar

ROG Flow X16 (GV601): versatilitate maximă şi un ecran perfect pentru HDR

0
0
sss

Republic of Gamers (ROG) este un nume care facem mereu echipă bună cu performanţa absolută, iar ROG Flow X16 (GV601) este un laptop de gaming unic, un 2-in-1 convertibil subţire şi foarte uşor.

ROG Flow  X16 (GV601) este deosebit de capabil chiar dacă utilizează un şasiu ce măsoară doar 19.4 mm grosime şi îţi va bucura ochii cu noul afişaj Nebula HDR Display, un panou mini LED capabil să furnizeze o luminozitate extremă de 1100 de niţi şi un contrast foarte puternic datorită celor 512 zone de atenuare locală care permit controlul foarte precis al parametrilor imaginii.

ROG Flow X16 (GV601) se distinge prin flexibilitatea oferită, indiferent de situaţie, datorită ecranului cu balama care se deschide până la 360 grade şi care permite modificarea modului în care lucrezi sau te joci, putând opta între modurile laptop, cort, tabletă sau stand, fără a compromite performanţa în gaming, fiind prevăzut cu cele mai noi şi rapide componente.

Cel mai puternic, subţire şi uşor laptop 2-in-1 ROG cu ecran de 16 inch

Cifrele tehnice sunt deseori plictisitoare, trebuie să recunoaştem, însă este necesar să ţi le prezentăm în cazul laptopului ROG Flow X16 (GV601) pentru că sunt dovada nivelului de excelenţă şi inginerie care a permis folosirea componentelor de ultimă generaţie, precum procesorul AMD Ryzen 9 6900HS cu 8 nuclee, 16 fire de execuţie şi frecvenţă maximă boost de 4.9 GHz şi placa video NVIDIA GeForce RTX 3070Ti dotată cu comutator fizic MUX şi un TDP total combinat de 125 Watti posibil prin utilizarea Dynamic Boost într-un şasiu care cântăreşte doar 2.1 kg şi măsoară mai puţin de 20 mm.

Componentele centrale ala laptopului sunt completate de alte componente foarte rapide în clasa lor, aşa că inginerii ASUS au adăugat memorii DDR5 cu o frecvenţă de 4800 MHz şi capacitate maximă de 64 GB, un SSD rapide PCI-E Generaţia 4.0 până la 2 TB capacitate, căruia i se poate alătura încă o unitate în cel de-al doilea slot liber NVMe.

wwwwwwwww

Răcire reoptimizată pentru eficienţă: ROG Intelligent Cooling

Cea mai dificilă problemă cu care s-au confruntat inginerii ASUS a fost găsirea unui mod eficace de a ţine sub control aceste componente puternice, fără a afecta performanţa în vreun fel. Din acest motiv a fost necesară o reproiectare completă a sistemului de răcire ROG Intelligent Cooling care a primit un al treilea ventilator în configuraţia Frost Force, şi un nou radiator Pulsar compus din 330 de lamele de cupru foarte înguste, de doar 0.1 mm grosime, pentru a maximiza suprafaţa de răcire disponibilă.

Cel de-al treilea ventilator s-a dovedit soluţia salvatoare, reuşind să reducă cu 7 grade temperatura plăcii video. Temperatura procesorului a fost şi ea micşorată cu încă 10 grade prin utilizarea unui compus termic din metal lichid Thermal Grizzly în zona de contact cu radiatorul.

Suplimentar, filtre de praf foarte fine au fost adăugate pe gurile de admisie pentru a preveni prăfuirea în timp a componentelor sistemului de răcire, fiind vizate direct ventilatoarele Arc Flow dotate cu 84 de lamele curbate de doar 0.2 mm grosime la vârf. Acestea sunt dotate cu modul 0dB Ambient Cooling, adică se pot opri complet pentru silenţiozitate maximă când laptopul rulează doar sarcini uşoare.

wwwwwwwww

Nebula HDR Display: experienţa HDR demnă de un cinematograf

Am lăsat la final partea cea mai importantă, ecranul Nebula HDR Display cu o diagonală de 16 inch, margini foarte înguste şi raport de aspect crescut vertical 16:10 pentru mai mult spaţiu de lucru. Acesta utilizează noua tehnologie AMLED care permite panoului mini LED cu rezoluţie QHD, timp de răspuns excelent de 3 ms şi rată de împrospătare fluentă a imaginii la 165 Hz, să ajungă la o luminozitate maximă impresionantă de 1100 niţi. Cumulat cu implementarea a 512 zone de atenuare locală, ecranul poate afişa imagini cu un contrast de 100.000:1, primind în acest fel certificările de calitate VESA DisplayHDR 1000 şi Dolby Vision.

Realismul imaginii te va lua prin surprindere imediat ce porneşti laptopul, ecranul Nebula HDR Display putând afişa întreg spaţiul de culoare DCI-P3, fiecare model fiind calibrat PANTONE înainte de a pleca din fabrică. Tot legat de ecran, formatul convertibil aduce obligativitatea controlului tactil, foarte intuitiv, acesta fiind motivul pentru care panoul este protejat cu un strat rezistent Gorilla Glass 3 care îl va proteja în timp de zgârieturi.

Laptopul de gaming ROG Flow X16 (GV601) poate fi comandat direct din eShop ROG România.

În încheiere, îţi aducem la cunoştinţă desfăşurarea în această perioadă a campaniei Părerea ta contează, unde cumpărătorii pot participa trimiţând o recenzie scurtă de utilizare a proaspătului achiziţionat laptop ASUS. Poţi publica recenzia ta pe oricare dintre platformele participante şi vei primi în mod gratuit un an de prelungire a garanţiei produsului tău.

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite