Reîntoarcerea butonului de Start: Windows 8.1 poate fi descărcat acum de către utilizatorii de Windows 8

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Băltăreţu/„Adevărul“
FOTO Răzvan Băltăreţu/„Adevărul“

Microsoft a lansat oficial versiunea 8.1 a sistemului de operare Windows. Astfel, cei care până acum au folosit Windows 8 îşi vor putea descărca gratuit actualizarea din Windows Store, potrivit BGR.

Update-ul aduce o serie de funcţii şi funcţionalităţi noi, însă utilizatorii vor aprecia cel mai multe reîntoarcerea butonului de Start şi posibilitatea de a alege între ecranul de Start sau desktopul clasic la deschiderea computerului.

Să începem cu butonul de Start. Acesta nu este exact acela cu care erau obişnuiţi utilizatorii înainte. Apăsarea lui duce la ecranul de Start (interfaţa nouă din Windows 8) însă dacă facem clck dreapta pe el va apărea un meniu cu opţiuni similar cu cele oferite de versiunile de Windows mai vechi.

Pe lângă butonul de Start, există şi posibilitatea de a boota direct în desktop. Astfel, cei care nu apreciază interfaţa Metro, nu vor mai trebui să o vadă de fiecare dată când deschid computerul. Decizia Microsoft de a introduce această opţiune nu a fost una foarte uşoară, cel mai probabil, însă utilizatorii nu au fost deloc impresionaţi de interfaţa nouă.

Update-ul se face gratuit pentru cei care au deja sisteme cu Windows 8, iar actualizarea poate fi descărcată din Windows Store. Cei care nu găsesc opţiunea în magazinul Windows, pot accesa acest link.

Pachetul conţine între 2,5 şi 4,5 GB de informaţie, potrivit TechCrunch, iar întreg procesul ar putea dura câteva ore.

 Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

image
Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite