Lenovo lansează pentru Windows 8.1 o tabletă cu ecran de 8 inci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Windows 8.1 e aproape de lansare, iar Lenovo mizează pe el cu o tabletă mai mică. Intră în liga celor de 8 inci cu Lenovo Miix 2.

Microsoft ar vrea mai multe tablete de 8 inci pe piaţă, deocamdată iPad mini e cea mai populară pe acest segment, dar până acum doar Acer a venit cu una. Mai nou, Lenovo propune Miix 2 cu ecran de 8 inci şi rezoluţie de 1.280x800 pixeli. Foloseşte platforma Bay Trail-T de la Intel cu procesor quad-core, notează ZDNet.

Memoria RAM e de 2GB şi dispune de un spaţiu de stocare de 32, 64 sau 128 GB (primeşte card microSD până la 32GB), iar greutatea ajunge la circa 350 de grame. Camera principală are 5 megapixeli, iar pe faţă, pentru apeluri video, există una de 2 megapixeli. Autonomia este specificată de producător spre aproximativ 7 ore. Preţul va porni de la 300 de dolari, pentru cel mai mic spaţiu de stocare, şi ajunge la 370 de dolari cu 64GB şi cover cu stylus (costă 20 dolari). Pentru cei 128GB preţul va fi mai mare.

Autonomia este puţin mai mică decât era de aşteptat de la noua platformă Intel, dar rămâne de văzut în utilizare dacă măcar ajunge la 7 ore. Desigur, vine direct cu Windows 8.1 şi, în plus, utilizatorii vor avea la dispoziţie suita Office Home and Student 2013. Spre sfârşitul lunii octombrie este aşteptată pe piaţă. 

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite