Reduceri semnificative pentru Razer Phone 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO via The Verge
FOTO via The Verge

După actualizarea sistemului de operare la Android 9.0, ultimul telefon de gaming al celor de la Razer are parte şi de o reducere considerabilă pe piaţa din România.

Razer Phone 2 oferă o performanţă sporită cu aproximativ 30% faţă de predecesor, datorită combinării componentelor de top cu un nou sistem de răcire.

Platforma Qualcomm Snapdragon 845, ce include procesorul grafic Qualcomm Adreno 630 (GPU), ar trebui să se descurce fără probleme la cele mai solicitante aplicaţii, performanţa fiind îmbunătăţită şi mai mult de sistemul de răcire Razer bazat pe camere de vaporizare.

Camerele de vaporizare asigură o suprafaţă mai mare de disipare a căldurii, menţinând temperaturile mai scăzute şi asigurând un framerate sporit.

Recent, telefonul a fost actualizat la versiunea Android 9.0 Pie, care aduce multiple beneficii pentru acesta, printre care utilizarea dispozitivului într-o manieră mai intuitivă, o folosire mai eficientă a bateriei şi optimizarea experienţei de folosire în cazul jocurilor video şi a aplicaţiilor de divertisment digital.

Telefonul poate fi achiziţionat pentru o perioadă de timp limitată la preţul de 2999.99 de lei (redus de la preţul de 3999.99 de lei). Razer Phone 2 este disponibil în oferta magazinelor online emag.ro şi pcgarage.ro.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite