Realme continuă expansiunea în România cu realme 6, telefon cu rată de refresh de 90Hz şi autonomie uriaşă

0
0
Realme 6

Producătorul de smartphone-uri realme continuă expansiunea în piaţa din România, începută în noiembrie 2020, şi lansează pe piaţa locală modelul realme 6.

Telefonul este echipat cu procesor octa-core MediaTek Helio G90T, construit folosind procesul de fabricaţie pe 12nm. Alături de cei 4 sau 8GB de memorie RAM, acesta asigură fluiditatea sistemului de operare Android 10, peste care este aplicată interfaţa realme UI.

Ecranul IPS de 6.5 inci acoperă 90.5% din suprafaţa frontală a telefonului, având o rată de reîmprospătare a imaginii de 90Hz şi o luminozitate maximă de 480niţi. Ecranul este protejat de sticlă Gorilla Glass 3.

Realme 6 are cinci camere în dotare, una frontală şi 4 pe spate. Camera principală este echipată cu senzorul Samsung GW1, de 1/1.72”, cu rezoluţie de 64MP. Ea beneficiază de tehnologiile 3D HDR şi Tetracell, precum şi de un obiectiv cu apertură F/1.8.

Realme 6

Cea de-a doua cameră, de 8MP, a fost implementată pentru fotografii ultra wide şi integrează un algoritm pentru diminuarea distorsiunilor. Celelalte 2 camere de pe spate, ambele de 2MP, sunt folosite pentru fotografii monocrom şi macro. Pentru selfie, există o cameră frontală de 16MP, care dispune de un obiectiv de 5MP cu o apertură F/2.0.

Realme 6 vine şi cu un acumulator generos, cu capacitatea de 4300mAh. Mulţumită încărcătorului de 30W şi tehnologiei Flash Charge, acesta poate fi încărcat complet în 55 minute, sau în proporţie de 55% în decursul unei ore de gaming. Tot aici, pentru un maximum de siguranţă, au fost implementate circuite de monitorizare şi control, responsabile de întreruperea procesului de încărcare atunci când sunt detectate depăşiri de temperatură, tensiune, curent, sau durată maximă de încărcare.

Realme 6 este disponibil în două variante de stocare, 64GB şi 128GB, în culoarea Comet Blue, pentru 819 RON şi 999 RON. 

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri