Razer a lansat un program prin care cei care se joacă pe calculator sunt răsplătiţi cu criptomonede

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO via Engadget
FOTO via Engadget

Razer a anunţat o nouă serie de aplicaţii şi modificări la serviciile deja existente, concepute pentru a accelera şi pentru a îmbunătăţi modul în care jucătorii pot obţine recompense pentru activitatea lor preferată.

Elementul central al schimbărilor aduse este un nou sistem de credit virtual, a cărui componentă de răsplată se bazează pe Razer Gold şi Razer Silver. Pe lângă denumirea nouă, noul sistem are o înfăţişare nouă şi asigură valoare adăugată celor care cumpără jocuri şi le răsplăteşte loialitatea cu produse Razer şi cu premii digitale 

Pentru a creşte viteza cu care jucătorii pot dobândi Razer Silver, Razer readuce popularul program Paid to Play (Plătit să joci) în cadrul aplicaţiei Razer Cortex, disponibil pe PC şi pe dispozitivele mobile. Paid to Play le permite utilizatorilor să acumuleze Razer Silver pur şi simplu jucând. 

Razer Cortex este disponibil de acum pe toate dispozitivele mobile inteligente, jucătorii putând să dubleze viteza cu care câştigă Razer Silver, prin folosirea aplicaţiei atât pe PC, cât şi prin utilizarea dispozitivul mobil. 

Razer a lansat şi o nouă aplicaţie de desktop, denumită Razer SoftMiner, care pune la treabă puterea GPU nefolosită din sistemele de gaming ale participanţilor pentru a rezolva în fundal ecuaţii complexe bazate pe tehnologia ”blockchain”. Utilizatorii sunt răsplătiţi cu Razer Silver în funcţie de durata rulării aplicaţiei SoftMiner şi de puterea de procesare a PC-urilor deţinute.

Lansat în premieră în 2017, Razer zGold şi Razer zSilver au evoluat într-una din cele mai importante monede virtuale din lume, parte a unuia dintre cele mai mari platforme de recompensare, cu peste 5 de milioane de utilizatori înregistraţi.

Pentru a simplifica şi mai mult plăţile virtuale şi experienţa de recompense oferită gamerilor, Razer zGold şi zGold-MOLPoints sunt unite într-un singur beneficiu denumit Razer Gold. În mod similar,  programul de recompense bazate pe loialitate asociată cu tranzacţiile Razer Gold este reinventat sub denumirea de Razer Silver.

În prezent, Razer Gold este acceptat în peste 2.500 de jocuri şi magazine digitale. De exemplu, atât Razer Game Store, cât şi GamersGate acceptă Razer Gold ca metodă de plată. Razer Gold poate fi folosit şi pentru tranzacţii în cadrul celor mai populare jocuri de pe PC sau jocuri pentru dispozitivele mobile precum PUBG MOBILE, Black Desert Online, Bigo Live şi Mobile Legends: Bang Bang. Peste 1 milion de puncte de tranzacţii online şi offline îi aşteaptă pe cei dornici să achiziţioneze Razer Gold.

Jucătorii vor fi răsplătiţi cu Razer Silver pentru fiecare monedă Razer Gold cheltuită. Cu cât mai mult Gold foloseşte un utilizator, cu atât mai mult Silver primeşte ca răsplată. Razer Silver este o monedă virtuală de răsplată care poate fi transformată printre altele în produse iubite de gameri sau în cupoane cadou. Razer extinde în mod constant catalogul de beneficii ce pot fi obţinute prin Razer Silver, jucătorii putând să se aştepte la şi mai multe recompense în viitorul apropiat. 

Pentru a beneficia de schimbările aduse de Razer Gold şi Silver, jucătorii trebuie pur şi simplu să se conecteze la contul lor de zVault şi să urmeze instrucţiunile asociate portofelului lor virtual, sau, dacă nu au încă un astfel de cont, să-şi creeze unul în mod gratuit.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri