Răspunsul românilor la Samsung Galaxy S6 este acest smartphone premium

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Samsung Galaxy S6 şi HTC One M9 prezentate în Barcelona, Allview din România ne anunţă că are un smartphone vârf de gamă prezentat la MWC 2015.

Allview lansează la MWC 2015 smartphone-ul X2 Soul Pro. Acest model păstrează caracteristicile de design din seria Soul, dar dotările tehnice sunt mai bune, conform Playtech.

Allview X2 Soul Pro are o carcasă unibody, o grosime de 5,5 mm şi este construit din metal şi sticlă rezistentă la zgârieturi. Este subţire şi uşor, iar compania îl comercializează cu interfaţa sa proprie pusă peste Android 5.0 Lollipop.

Allview X2 Soul Pro are un ecran de 5,2 inci full HD, procesorul este unul cu opt nuclee de la MediaTek, pe arhitectură de 64 biţi, iar camera foto principală foloseşte un senzor Sony de 13 megapixeli, în faţa căruia sunt 6 lentile.

<a href="http://playtech.ro/2015/mwc-2015-allview-lanseaza-x2-soul-pro-un-nou-varf-de-gama-la-pret-mic/" target="_blank" rel="nofollow">Află de la Playtech totul despre acest telefon, dar mai ales cât costă</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite