Primul lot de iPhone 5 scos la precomandă a fost epuizat în 60 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul iPhone se anunţă un succes răsunător pe piaţă FOTO Apple
Noul iPhone se anunţă un succes răsunător pe piaţă FOTO Apple

Comenzile pentru noul iPhone de pe site-urile oficiale ale companiei şi ale operatorilor americani au fost cu mult peste posibilele aşteptări ale analiştilor.

Până în momentul când Apple a epuizat primul stoc de telefoane scos pentru precomandă au trecut doar 60 de minute. Da, 60 de minute. 

Nu ştim exact câte iPhone-uri au fost scoase la vânzare, dar putem face o comparaţie faţă de modelele anterioare. Primul lot de iPhone 4 scos la precomandă a fost epuizat în 20 de ore, iar pentru iPhone 4S au trebuit să treacă 22 de ore. 

În momentul de faţă, site-ul oficial Apple anunţă că modelele precomandate nu vor mai putea fi cumpărate de pe 21 septembrie, ci abia peste două săptămâni sau chiar peste trei săptămâni, dovadă a faptului că lumea încă mai comandă noul iPhone, deşi nu au pus niciodată mâna pe el. 

De asemenea, potrivit site-urilor americane, mai multe site-uri ale operatorilor au avut întârzieri sau au căzut pentru câteva minute din cauza mulţimilor care voiau să cumpere noul gadget. 

Un purtător de cuvânt de la Apple a declarat pentru site-ul AllThingsD că „Precomenzile au fost incredibile. A, fost daţi pe spate de răspunsul clienţilor“. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite