Pentru pregătirea noilor modele de iPhone, Apple recrutează ingineri HTC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apple pregăteşte o „flotă“ de noi telefoane şi tablete. FOTO Reuters
Apple pregăteşte o „flotă“ de noi telefoane şi tablete. FOTO Reuters

În ultimii 7 ani, Apple a avut un parcurs constant, a lansat câte un telefon şi câte o tabletă în fiecare an. Anul trecut a riscat cu două telefoane, dar fără ca iPhone 5c să fie altfel, exceptând carcasa de plastic, decât iPhone 5. Acum, Apple angajează ingineri de la HTC şi de la alte companii pentru a lansa mai multe modele.

Apple ar pregăti pentru 2014 mai multe modele de iPhone, iar în Asia a început deja recrutarea inginerilor care o pot ajuta să facă asta. Angajările de până acum, după cum raportează BGR, s-au făcut din rândurile specialiştilor HTC şi de la alte companii taiwaneze. Americanii vor astfel să lucreze mai bine şi cu furnizorii din Asia.

Informaţiile iniţiale au venit de la publicaţia „The Wall Street Journal“ potrivit căreia de la Apple sunt cerute mai multe produse pe care să le poată furniza mai repede. Asta pe fondul schimbării ritmului pieţei în ultimii doi ani. Astfel, Sony lansează câte două smartphone-uri de vârf pe an, Samsung are un smartphone şi un phablet, alături de tablete cu ecran de diverse mărimi, iar LG şi-a făcut un obicei din a avea un phablet înainte de un smartphone. În plus, din China, după cum arată şi raportul Gartner pe tablete, se ridică foarte repede Lenovo.

Apple recrutează în principal pentru Shanghai, unde s-a mutat anul trecut într-un complex de trei clădiri“, notează WSJournal. E foarte probabil că Apple nu va încerca să egaleze numărul de lansări ale Samsung, dar dacă planul acesta se va concretiza, atunci e foarte probabil să vedem cel puţin două telefoane cu dotări diferite şi o schimbare în linia de tablete. Anul acesta ar putea fi cel în care Apple intră pe piaţa phableturilor.


Află mai multe despre Apple: 

Anul 2013 a fost al tabletelor Lenovo, iar Apple domină piaţa premium

Apple şi Tesla, o posibilă alianţă între doi mari inovatori ai lumii tehnologiei

iPhone Air nu apare în imagini oficiale, ci doar într-un design făcut pe calculator: este acesta iPhone-ul pe care ni-l dorim?

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite