iPhone Air nu apare în imagini oficiale, ci doar într-un design făcut pe calculator: este acesta iPhone-ul pe care ni-l dorim?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre persoanele care a publicat de-a lungul vremii informaţii şi fotografii cu noile iPhone-uri a publicat pe contul său de Twitter imagini cu iPhone 6, viitorul telefon al companiei din Cupertino. Ele sunt realizate pe calculator, dar arată cam ce am vrea să vedem.

Sonny Dickson a publicat mai multe imagini cu carcasa care ar aparţine viitorului telefon, dar şi un terminal deja asamblat, însă fără componentele interne. Evident, nu putem considera că acesta este designul final şi suntem siguri 100%.

Ce putem observa în imaginile de pe Twitter? Designul seamănă cu zvonurile de până acum: un telefon mai mare, margini mai subţiri şi un aspect general mult mai slim. De ce nu, am putea vorbi despre viitorul iPhone Air, nu despre iPhone 6. Linia de design impusă de iPad va fi urmată şi de iPhone 6. În mijloc rămâne butonul fizic de start, care va conţine şi senzorul de amprentă.

Imaginile arată două culori - un telefon auriu şi unul argintiu. E prima oară când vedem un phablet creat de Apple, deşi imaginile nu sunt sigure. Categoric, telefonul va arăta asemănător, iar 2014 marchează anul în care iPhone-ul va fi mai mare de 4 inci.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite