„Păsărica“ la încheietură: Cel mai popular joc din 2014 revine anul acesta pe un gadget la modă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flappy Bird a fost jocul hit al anului trecut.
Flappy Bird a fost jocul hit al anului trecut.

Anul trecut, jocul viral era Flappy Bird. A fost portat apoi pe toate mediile posibile şi acum ajunge pe ceasul inteligent cu Android.

Printr-o turnură de situaţie interesantă, unul dintre cele mai populare jocuri ale anului trecut, a ajuns să ruleze pe Android Wear.

Nu trecuseră decât câteva zile din 2014 şi fiecare dintre voi auzise de Flappy Bird, un joc incredibil de simplu care genera dependenţă prin simplitate şi care s-a aflat la baza multor clone. Ulterior, jocul a fost scos din magazinele virtuale Apple şi Google, doar pentru a reveni câteva luni mai târziu.

Fiind probabil foarte puţin pretenţios la capitolul resurse hardware, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că acum este disponibil şi pentru Android Wear. Practic, de acum înainte, posesorii de ceasuri inteligente construite pe platforma Google pot începe să-şi lovească ecranele de la smartwatch-uri cu aceeaşi cadenţă cu care au făcut-o în urmă cu câteva luni pe telefoane.

<a href="http://playtech.ro/2015/flappy-bird-se-reinventeaza-ruleaza-pe-android-wear-video/" target="_blank" rel="nofollow">Află totul despre Flappy Bird pe Android Wear</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite