O nouă companie de digitalizare a arhivelor intră pe piaţa din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Depozit EAD.
Depozit EAD.

Empresa de Arquivo de Documentação SA (EAD), una dintre companiile portugheze din domeniul arhivării digitale, vine în România, prima piaţă externă în care îşi extinde activitatea.

EAD aduce pe piaţa din România o aplicaţie proprie de management şi flux de lucru al documentelor (DMS), denumită Read, Write & Share (RWS) disponibilă în formă SaaS (Software as a Service), ce poate fi adaptată la nevoile fiecărei organizaţii.

EAD România va fi condusă de omul de afaceri Bruno Amaro, cu o experienţă de 12 ani pe piaţa locală.

Bruno Amaro a spus despre oportunitatea de a intra pe piaţa din România:  „Conform unor studii de piaţă, există o corelaţie directă între numărul populaţiei unei ţări şi volumul de documente existent (cutiile cu arhivă). România are în jur de 20 de milioane de cutii cu arhivă (29 miliarde de pagini) din care se estimează că 10% vor fi scanate (2,9 miliarde) şi gestionate electronic. În ceea ce priveşte atractivitatea pieţei, cifrele vorbesc de la sine”.

În România, EAD Digital oferă servicii de Business Process Outsourcing (BPO), de scanare şi optimizare a  proceselor bazate pe documente (fluxuri de lucru digitale), dar şi soluţii de tip virtual mail-room şi cloud storage.

Dintre clienţii EAD Group fac parte peste 500 de companii internaţionale, precum Vodafone, Nestlé, Renault, BBVA, Janssen, Johnson’s, Abbott, Generali, Otis, Oracle, BNP, Cepsa.

Din estimările EAD, cererea transformării digitale de pe piaţa românească a crescut în ultimii 3 ani, perioadă în care s-au scanat sub 500 de milioane de pagini dintr-un potenţial de aproape 3 miliarde.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite