O altfel de olimpiadă şcolară: finaliştii cupei League of Legends vin la DreamHack Masters Bucharest 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1.000 de liceeni din 150 de colegii şi licee din toată ţara au participat la cea mai populară olimpiadă şcolară din România: Cupa Liceelor la League of Legends. Finala este între 31 octombrie şi 2 noiembrie la Sala Polivalentă din Capitală în timpul DreamHack Masters Bucharest 2014.

Colegiile Naţionale „Octav Onicescu“ şi „Ion Luca Caragiale“ din Bucureşti, Liceul Teoretic „Nicolae Iorga“ din Capitală şi Colegiul Naţional „Gheorghe Vrânceanu“ din Bacău s-au calificat în fazele finale ale Cupei Liceelor la League of Legends, care se vor disputa la DreamHack Masters Bucharest. Pe lângă trofeul competiţiei, liceenii mai pot câştiga premii în bani în valoare totală de 5.000 de lei şi produse constând în periferice de gaming de ultimă generaţie.

Au fost peste 44 de oraşe înscrise în competiţie, conform comunicatului remis „Adevărul“, şi competiţia organizată de către Professional Gamers League şi ComputerGames.ro se află la cea de-a treia ediţie şi se bucură de o popularitate deosebită în rândul liceenilor din România.

Despre DreamHack Masters Bucharest

DreamHack Masters Bucharest 2014 este unul dintre cele mai mari evenimente de sport electronic din România. Timp de trei zile, între 31 octombrie şi 2 noiembrie, Sala Polivalentă din Capitală va fi gazda acestuia. Cei mai buni jucători profesionişti din ţară şi din străinătate vor lupta pentru întâietate în gamingul mondial şi pentru cei peste 120.000 de dolari puşi în joc.

Spectatorii vor putea asista la finalele prestigiosului turneu internaţional Dota 2 Champions League, turneul NESCAFÉ 3in1 Hearthstone: Heroes of Warcraft, finalele Romanian eSport Championship, precum şi cele ale Cupei Liceelor la League of Legends, concursuri 1 versus 1 pentru PC şi console, competiţii de cosplay, oferte speciale şi tombole organizate de partenerii DreamHack, cele mai noi gadget-uri, periferice, tehnologii şi multă distracţie.

Evenimentul precedent s-a derulat la sfârşitul lunii aprilie şi s-a bucurat de un succes însemnat, cu peste 20.000 de vizitatori. Biletele pentru DreamHack Masters Bucharest 2014 sunt disponibile prin intermediul shop.computergames.ro şi bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite