Noul smartphone premium HTC, pentru toate buzunarele. Cât va costa şi ce specificaţii va avea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: AndroidAuthority
Foto: AndroidAuthority

HTC U11 a fost unul dintre cele mai reuşite telefoane lansate în 2017, cel puţin până acum. Nici nu a trecut bine momentul, că producătorul din Taiwan a anunţat deja o versiune ceva mai ieftină, la un preţ decent. Ea se va numi HTC U11 Life.

Lansarea propriu-zisă a lui HTC U11 Life va avea loc spre finalul anului, cel puţin aşa indică zvonurile apărute până acum. Terminalul va dispune de un ecran de 5,2 inci Full HD, un senzor de amprentă montat pe partea frontală, cât şi de o cameră frontală pentru selfie-uri, de 16 megapixeli. În plus, camera principală, de pe spatele lui va avea aceleaşi performanţe.

De asemenea, HTC U11 Life va veni echipat şi cu tehnologia Edge Sense, cea care te lasă să ”strângi” marginile terminalului pentru a accesa diferite funcţii. În plus, zvonurile indică spre lipsa unui jack de căşti. Spaţiul de stocare va fi de 32 de GB, acesta putând fi suplimentat cu ajutorul unui card Micro SD de până la 2 TB.

Preţul lui HTC U11 Life va fi simţitor mai ieftin decât cel al flagship-ului U11. Ne aşteptăm ca noul terminal să coste undeva între 2600 şi 2800 de lei, preţul fără abonament.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite