Noul iPhone SE, o atracţie pentru utilizatorii de Android

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iPhone SE 2020

Deşi a fost lansat într-un context nefast, noul iPhone SE a atras un număr mare de utilizatori de Android, determinându-i pe aceştia să treacă pe iOS.

În fiecare an, odată cu noile smartphone-uri, apare şi un număr mare de utilizatori care fac trecerea de pe Android pe iOS şi viceversa. Este un lucru obişnuit, însă se pare că noul iPhone SE a reprezentat o atracţie mult mai mare decât în mod normal pentru utilizatorii sistemului de operare al celor de la Google.

Conform celor de la Counterpoint Research, nu mai puţin de 26% din utilizatorii noului iPhone SE din America de Nord foloseau în prealabil un telefon cu Android, un număr mult mai mare decât cel obişnuit pentru dispozitivele Apple.

iPhone SE a fost lansat în aprilie, pentru 399 de dolari pe piaţa americană, fiind cel mai ieftin iPhone din ultimii ani. Se pare că acest cost redus este motivul principal care i-a determinat pe mulţi să facă trecerea pe iOS.

Totuşi, cei de la Counterpoint Research nu cred că vânzările noului iPhone SE (care au fost excelente) vor ”muşca” din cele aşteptate pentru iPhone 12, versiunea mai ieftină a noii serii de iPhone-uri, care va fi lansată în septembrie, cel mai probabil. Raţionamentul din spatele acestei teorii este că utilizatorii care au trecut pe un iPhone SE nu au o problemă cu mărimea display-ului sau lipsa conectivităţii 5G, astfel că nu vor avea un motiv de a face un upgrade.

Raportul celor de la Counterpoint arată şi că, pe lângă utilizatorii de Android, iPhone SE a fost popular şi pentru cei care aveau modele mai vechi de iPhone-uri, precum un iPhone 6S.

Am folosit şi noi timp de 30 de zile telefonul şi puteţi citi review-ul Adevărul pentru iPhone SE (2020) aici.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite