Motorola anunţă un nou telefon 5G midrange: moto g 5G

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motorola moto g 5G

După moto g 5G plus, Motorola anunţă un alt dispozitiv midrange care oferă acces la cea mai nouă generaţie de comunicaţii: moto g 5G.

Telefonul este echipat cu platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 750G 5G, un chipset care permite conectivitate 5G de mare viteză şi funcţii AI, totul pentru experienţe optimizate şi performanţă îmbunătăţită chiar şi pentru sarcinile intense.

Moto g 5G este echipat cu un sistem triplu de cameră, având senzorul principal de 48 MP cu tehnologie Quad Pixel şi un obiectiv ultra-larg ce încadrează de 4 ori mai mult, astfel încât nici un detaliu din fotografie nu este pierdut. De asemenea, camera dedicată Macro Vision permite apropierea de 5 ori mai mult faţă de subiect în comparaţie cu un obiectiv normal. În plus, camera frontală de 16MP cu o dimensiune de pixel 2,0 μm, surprinde instantanee cu ajutorul tehnologiei Quad Pixel 5.

Moto g 5G este alimentat de o baterie de 5.000 mAh pentru o autonomie de peste două zile cu o singură încărcare, iar chipset-ul Snapdragon 750G îmbunătăţeşte eficienţa energetică, astfel încât conectivitatea 5G să nu afecteze durata de viaţă a bateriei. Încărcătorul TurboPower de 20W permite o încărcare pentru 10 ore de utilizare în doar 15 minute.

Ecranul de 6,7 inci MaxVision FHD+ al lui moto g 5G beneficiază de tehnologie HDR10 care oferă culori vii, realiste, cu luminozitate îmbunătăţită şi contrast. De asemenea, telefonul are un raport de aspect unic 20:9.

Imagine indisponibilă

Aplicaţia actualizată pentru cameră a Motorola aduce acum cele mai utilizate funcţii ale camerei în partea de jos a ecranului, la îndemână. Videoclipurile vor putea fi realizate cu noile funcţii, cum ar fi Spot Color - care permite păstrarea unor anumite culori în cadru sau Face Beauty - care aplică un filtru de matifiere pe faţa persoanei din cadru.

Un buton dedicat Asistentului Google de pe partea laterală a dispozitivului ajută în găsirea rapidă a răspunsurilor şi în utilizarea lui moto g 5G doar prin voce. Noul dispozitiv rulează sistemul de operare Android 10, fără aplicaţii duplicate sau skin-uri incomode de software.

Moto g 5G vine cu My UX care include toate experienţele Moto pe care consumatorii le apreciază, precum şi cu o varietate de noi caracteristici personalizabile. Se pot crea chiar propriile teme ale dispozitivului alegând dintre fonturile, culorile şi formele de pictograme unice.

Moto g 5G va fi disponibil începând cu 5 noiembrie în Europa la preţul recomandat de 299.99 euro. moto g 5G va ajunge săptămânile următoare şi în ţările selectate din America Latină, Orientul Mijlociu şi Asia. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite