Moto g 5G, cel mai ieftin smartphone 5G de la Motorola, este disponibil de azi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anunţat la începutul lunii noiembrie, moto g 5G vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon 750G 5G şi cameră de 48MP.

Moto g 5G este alimentat de o baterie de 5.000 mAh pentru o autonomie de peste două zile cu o singură încărcare, iar chipset-ul Snapdragon 750G îmbunătăţeşte eficienţa energetică, astfel încât conectivitatea 5G să nu afecteze durata de viaţă a bateriei. Încărcătorul TurboPower de 20W permite o încărcare pentru 10 ore de utilizare în 15 minute.

Ecranul de 6,7 inci MaxVision FHD+ al lui moto g 5G beneficiază de tehnologie HDR10 care oferă culori vii, realiste, cu luminozitate îmbunătăţită şi contrast. De asemenea, telefonul are un raport de aspect unic 20:9.

Un buton dedicat Asistentului Google de pe partea laterală a dispozitivului ajută în găsirea rapidă a răspunsurilor şi în utilizarea lui moto g 5G doar prin voce. Noul dispozitiv rulează sistemul de operare Android 10, fără aplicaţii duplicate sau skin-uri incomode de software.

Noul smartphone va fi disponibil din 23 noiembrie printr-o ofertă specială la Digi, pentru abonamentele de 2, 3 şi 5 euro. Telefonul poate fi cumpărat astfel din orice magazin Digi, cu 0 lei avans şi o rată lunară de 50 lei. De asemenea, moto g 5G poate fi achiziţionat şi online de pe site-ul www.digiromania.ro, cu o rată lunară de 89 lei şi un avans de 129 lei.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite