Moto 360, un ceas inteligent superb cu un preţ bine poziţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motorola Moto 360, un ceas inteligent cu adevărat elegant FOTO Geeky Gadgets
Motorola Moto 360, un ceas inteligent cu adevărat elegant FOTO Geeky Gadgets

Moto 360 este printre cele mai interesante ceasuri inteligente ce urmează să fie lansate anul acesta. O publicaţie franceză a reuşit să afle cât va costa acesta.

Ceasul Moto 360 se remarcă prin design-ul său deosebit. Spre deosebire de celelalte ceasuri inteligente de pe piaţă, acesta arată ca un ceas clasic, combinând tehnologia de ultimă oră cu un aspect elegant.

Potrivit celor de la Journal du Geek, smartwatch-ul va fi lansat cu preţul de 249 de euro şi ar putea fi disponibil în luna iulie a acestui an. Detalii oficiale în această privinţă nu se cunosc deocamdată şi nici nu se ştie dacă ceasul va fi lansat pe piaţa internaţională de la început, sau dacă va ajunge în SUA mai întâi.

Unele zvonuri sugerează că Moto 360 va fi disponibil în cantităţi limitate la început, deoarece Motorola nu îl va putea produce în masă din cauza designului complicat.

Moto 360 va fi primul ceas inteligent care va rula sistemul de operare Android-Wear, creat de Google special pentru dispozitivele purtabile.

LG urmează să lanseze G Watch în curând, iar preţul va fi de 199 de euro. Cei de la Samsung îşi vând ceasurile cu 299 (Gear 2), respectiv 199 euro (Gear 2 Neo). 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite