Microsoft a anunţat data de lansare a Windows 8.1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
windows 8.1

Microsoft a anunţat oficial data de lansare a sistemului de operare Windows 8.1. Noua versiune va ajunge la utilizatorii de Windows 8 pe data de 17 octombrie, iar aceştia o vor putea descărca gratuit, potrivit TechRadar.

Update-ul va ajunge şi în magazine, în cutii, pe data de 18 octombrie. „Suntem entuziasmaţi să anunţăm că începând cu 12 dimineaţa , pe 18 octombrie (12 după-amiaza pe 17 octombrie în Redmond), Windows 8.1 va începe să ajungă în toată lumea sub forma unei actualizări gratuite, prin Windows Store. Windows 8.1 va ajunge şi în magazine, dar şi pe dispozitivele noi, începând cu 18 octombrie“, se arată pe blogul companiei.

Microsoft va lansa simultan atât versiunea 8.1 Pro cât şi versiunea 8.1 RT, folosită pe unele tablete. 

Zilele trecute, Microsoft a scăpat o versiune „nefinisată“ a noului sistem de operare, iar cei de la The Verge au putut observa ce aduce nou.

Astfel, în noua versiune, Microsoft a inclus indicatorul din Windows Phone 8 pentru meniurile contextuale, adică acele trei puncte pe care le regăseşti la baza aplicaţiei sau în colţul din dreapta sus, care oferă mai multe opţiuni pentru fiecare aplicaţie.

Microsoft a actualizat şi aplicaţia de Mail în noua versiune şi în partea stângă este o bară nouă cu scurtături, cum ar fi accesul la categorii, foldere sau persoanele favorite din agendă. 

Poate cea mai importantă schimbare este faptul că Microsoft a decis să aducă înapoi butonul de Start. Touşi, acesta nu va mai funcţiona ca înainte, ci va fi, mai degrabă, o listă cu toate aplicaţiile prezente în ecranul de Start.

În luna octombrie, sistemul de operare Windows 8 împlineşte un an de când a fost lansat. 

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Află mai multe despre Windows 8.1:

VIDEO Microsoft Windows 8.1, versiune beta - Tot ce trebuie să ştii despre noutăţile prezentate de Microsoft la Build

Concluzii despre Windows 8.1: ce aspecte mai trebuie îmbunătăţite şi cu ce noutăţi bune a venit Microsoft?

Windows 8.1, la noul Start: Microsoft a confirmat câteva dintre noutăţile din Windows Blue care va fi lansat în toamnă

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite