Lg prezintă soundbarul S95QR, care include primul difuzor up-firing central

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soundbar LG S95QR.
Soundbar LG S95QR.

Soundbarul LG S95QR, premiat la CES 2022, este o soluţie audio ce oferă o ieşire de 810W şi 9.1.5 canale de sunet surround.

Cele cinci canale up-firing (verticale), inclusiv primul difuzor up-firing central din lume (trei pe soundbar şi două pe difuzoarele spate separate) îmbunătăţesc claritatea şi măresc scena sonoră. 

Potrivit pentru iubitorii de film care doresc să-şi îmbunătăţească experienţa home cinema, difuzorul central al soundbarului LG oferă un dialog mai clar, iar conţinutul Dolby Atmos şi DTS:X este pus mai bine în evidenţă. În plus, cu IMAX Enhanced, utilizatorii au parte de sunet tridimensional când vizionează conţinut compatibil.

LG S95QR are câteva îmbunătăţiri esenţiale. Wooferele mai mari oferă  calitate audio cu bass profund şi rezonant. În 2022 LG a actualizat difuzoarele wireless din spate de la patru la şase canale, cu patru drivere frontale/laterale care să însoţească cele două drivere up-firing. Difuzoarele din spate sunt concepute pentru a distribui uniform sunetul într-un spaţiu de 135 de grade, oferind mai multă flexibilitate în plasarea difuzoarelor, mai ales în cazul camerelor mai mici.

Soundbarul LG are o rată de reîmprospătare variabilă (VRR) şi un mod automat de latenţă scăzută (ALLM), făcând acest produs potrivit pentru gamerii care aleg jocurile pe consolă şi care îşi doresc ca sunetul să fie corect sincronizat cu acţiunea de pe ecran.

Când este conectat la un televizor LG compatibil, soundbarul LG foloseşte tehnologia advanced AI Sound Pro pentru sunet clar şi realist. Mulţumită îmbunătăţirii AI Room Calibration, modelul S95QR îşi poate adapta sunetul la orice spaţiu, analizând dimensiunile încăperii pentru a oferi un sunet de joasă frecvenţă calibrat pentru acurateţe maximă. Compatibilitatea între dispozitive permite ca atât televizorul LG, cât şi soundbarul să fie controlate cu aceeaşi telecomandă.

Gama din 2022 de soundbaruri LG are o amprentă de carbon mai redusă pe tot parcursul ciclului de viaţă al produsului. Noile modele de soundbar utilizează un material din fibră compozită care este mai uşor, pentru a reduce emisiile de carbon în timpul transportului. Mai mult, datorită consumului de energie relativ redus, soundbarurile LG economisesc energie şi în timpul utilizării.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite