Lenovo anunţă cea mai mică staţie grafică şi extinde gama de servicii business

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un birou de vis, dacă ţi-l permiţi.
Un birou de vis, dacă ţi-l permiţi.

Lenovo susţine că ThinkStation P320 Tiny este cea mai mică staţie grafică şi beneficiază de certificare ISV. Ca dimensiuni, e cam cât un roman mai generos pe care l-ai ţine pe birou.

ThinkStation P320 Tiny oferă certificare Independent Software Vendor (ISV) pentru a le asigura utilizatorilor siguranţa că aplicaţiile de importanţă critică ale clienţilor rulează fără probleme pe un dispozitiv mic. P320 Tiny foloseşte puterea oferită de cele mai noi procesoare Intel Core i şi se bazează pe placa grafică Nvidia Quadro Graphics. ThinkStation P320 Tiny este disponibil în acest moment la preţul de 800 dolari.

În zona de software, oferta Lenovo PC as a Service (PCaaS) include un abonament personalizabil, cu preţ fix, care combină elementele hardware şi serviciile într-o singură soluţie. Conceput pentru a elimina efortul de cumpărare, transportare şi administrare a echipamentelor IT, PCaaS îmbunătăţeşte eficienţa ciclului de viaţă al produsului şi reduce costul total de proprietate.

Companiile pot selecta tablete, laptopuri, desktopuri, staţii grafice sau software şi servicii, ceea ce oferă utilizatorilor finali acces la o gamă mai largă de dispozitive din care pot alege şi permite investiţiilor de capital să crească odată cu businessul.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite