La aniversarea sa de 15 ani, Gmail introduce două update-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gmail

Platforma de mail a celor de la Google împlineşte azi 15 ani, şi pentru a sărbători evenimentul, introduce două update-uri.

În primul rând, funcţia de Smart Compose, care sugerează feluri în care utilizatorul poate încheia o propoziţie, va fi actualizată. Aceasta a fost adăugată în mai 2018, şi de atunci, conform celor de la Google, a ajutat utilizatorii să salveze timp, sugerând ”peste 1 miliard de caractere în fiecare săptămână”.

De asemenea, aceasta va sugera de acum şi subiectul mail-ului, pe baza conţinutului din corpul acestuia şi va fi introdusă pe telefoanele cu sistem de operare Android precum şi, ”în curând”, pe iOS.

Un update extrem de folositor pentru utilizatorii săi îl reprezintă posibilitatea de a planifica mail-urile trimise. Apăsând pe săgeata de lângă butonul ”Send”, utilizatorul va putea alege data şi ora la care îşi doreşte ca mail-ul său să fie trimis.

Până acum, cei care doreau să planifice trimiterea unui email erau obligaţi să folosească diferite extensii. Această funcţie este foarte utilă mai ales pentru cei care comunică cu persoane aflate în alte fusuri orare.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite