Kiloo lansează jocul MetroLand în Huawei AppGallery

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joc MetroLand.
Joc MetroLand.

Kiloo, co-dezvoltator şi editor al jocului Subway Surfers, lansează cel mai nou joc al său, MetroLand, în piaţa de aplicaţii Huawei.

Jocul MetroLand poate fi găsit pe AppGallery începând cu data de 3 februarie.

Cu sediul în Danemarca, Kiloo s-a folosit de experienţa sa vastă pentru a dezvolta acest tip de joc la care utilizatorii dau play pentru 5 minute şi se joacă pentru câteva ore, tocmai pentru că se încadrează în ritmul oricărui jucător.

Acţiunea din MetroLand are loc în mai multe oraşe şi include şapte domenii diferite care se deblochează pe măsură ce se înregistrează progrese. Jocul are ca scop ilustrarea vieţii urbane moderne, aglomerate, cu accent pe impuls, viteză şi emoţie.

Mergând pe urmele a unora dintre cele mai descărcate jocuri de tip Endless Runner de pe piaţă, jocul încorporează noi tendinţe de design, îmbunătăţind gameplay-ul şi adăugând elemente meta pentru a ajunge la o varietate mai largă de profiluri de utilizatori.

Kiloo are ca scop atragerea unei audienţe cât mai mari pentru noul joc şi a realizat o serie de actualizări frecvente care se învârt în jurul evenimentelor anuale, cum ar fi Halloween sau evenimente săptămânale ca să ţină jucătorii implicaţi. MetroLand permite ca personajele să fie trimise în misiuni şi să evolueze pe măsură ce jocul se derulează.

AppGallery este pre-instalat pe toate smartphone-urile Huawei. Magazinul de aplicaţii este disponibil pentru descărcare pentru toate celelalte brand-uri de smartphone Android de aici

În ultimul an, AppGallery s-a clasat drept al treilea cel mai mare magazin de aplicaţii din lume, cu 580 de milioane de utilizatori activi/lună la nivel global (+10% YoY). Peste 187.000 de aplicaţii sunt acum integrate cu HMS Core şi există o creştere de +56% faţă de anul trecut în distribuţiile de aplicaţii în afara Chinei.

Jocul este disponibil şi pe cele mai noi telefoane, P50 Pro şi P50 Pocket, lansate săptămâna trecută pe piaţa locală. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite