Jocul extrem de Fruit Ninja: pe Galaxy Note 4 poţi juca folosind un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fruit Ninja e un joc care se joacă prin tăierea virtuală a fructelor. Dacă vrei să foloseşti un cuţit, poţi face asta pe un Galaxy Note 4.

Dacă ai pierdut S Pen-ul noului tău Samsung Galaxy Note 4 nu mai trebuie să te agiţi, deoarece poţi oricând folosi un cuţit de bucătărie în locul acestuia. Samsung Galaxy Note 4 este din orice punct de vedere un telefon excepţional. Începând cu design-ul şi terminând cu hardware-ul, telefonul este impresionant, iar acum se pare că mai putem adăuga încă unul pe lista de lucruri pe care Samsung Galaxy Note 4 le poate face.

Aparent, telefonul poate fi operat cu un cuţit. Nu vrem să ştim de ce anume aţi vrea să faceţi asta, dar în caz că vă gândiţi vreodată la această posibilitate, să ştiţi că este absolut realizabilă.

Un video apărut de curând ilustrează cât de uşor poate fi utilizate un Samsung Galaxy Note 4 folosit doar un cuţit. Nu numai ecranul telefonului a demonstrat cât de sensibil poate fi. Cei care au realizat acest scurt filmuleţ au arătat că şi butoanele capacitive pot fi apăsate folosind obiectul de bucătărie. Din fericire, ecranul nu a fost afectat în video-ul respectiv graţie startului protector de Gorilla Glass 3.

Află totul despre Galaxy Note 4 de la Playtech

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite