Japonezii au făcut-o şi pe asta: Lansează telefonul cu o carcasă transparentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă ai crezut că nu te mai poate surprinde nimic în acest an la telefoanele mobile, acest model transparent din Japonia s-ar putea să fie „acel ceva“.

Primul smartphone japonez cu Firefox OS este un dispozitiv transparent cu un nume ciudat, KDDI Fx0. Deşi este foarte uşor să neglijaţi sistemul de operare Firefox OS ca fiind unul dedicat terminalelor entry level, dacă vom vedea tot mai multe dispozitive precum cel mai sus, percepţia generală s-ar putea schimba.

Cu numele de Fx0, acest nou smartphone este produs integral de LG pentru operatorul japonez KDDI. De asemenea, este primul telefon comercializat în Japonia ce rulează Firefox OS. La nivel global, este primul smartphone cu platforma pentru mobile a celor de la Mozilla dotat cu NFC şi LTE.

Partea de design a ieşit de sub creionul lui Yoshioka Tokujin şi tot el este responsabil de carcasa originală transparentă. La capitolul particularităţi de design mai intră butonul de Home de sub ecran marcat într-un mod foarte evident cu sigla Firefox.

<a href="http://playtech.ro/2014/acest-smartphone-cu-carcasa-trasparenta-ne-aduce-aminte-ca-firefox-os-inca-exista-video/" target="_blank" rel="nofollow">Află totul despre telefonul transparent</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite