iPhone 5, disponibil de astăzi în rețelele celor mai importanți operatori de telefonie mobilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Până la sfârşitul anului, iPhone 5 va fi disponibil în 100 de ţări
Până la sfârşitul anului, iPhone 5 va fi disponibil în 100 de ţări

Cel mai nou smartphone Apple este lansat astăzi și în România concomitent de cei mai mari operatori de pe piața locală de telefonie mobilă - Orange, Cosmote și Vodafone. Cele trei companii se întrec în oferte, pentru a atrage noi clienți.

Cel mai ușor și mai subțire smartphone din gama iPhone este de astăzi disponibil în magazinele celor trei operatori de telefonie mobilă: Orange, Cosmote și Vodafone. Cei care n-au avut răbdare au putut să plaseze o precomandă pentru iPhone 5 încă de vinerea trecută, iar astăzi visul lor va deveni realitate - vor putea să-și butoneze noul gadget chiar în ziua lansării oficiale în România.

Cât te costă să fii printre primii posesori de iPhone 5 din România

La Orange, tarifele pentru pentru noul iPhone 5 pleacă de la 269 de euro pe un abonament de doi ani Pantera 51 şi poate ajunge la 569 de euro la abonamentul Pantera 31 pe doi ani, în funcţie de traficul inclus. Preţurile terminalelor "la liber" pornesc de la 749 de euro.

iPhone 5, deja în România, la 1.000 de euro

La Vodafone, preţurile pentru un abonat nou pornesc de la 369 euro cu conectare şi abonament iPhone 39 pe doi ani, în cadrul abonamentului fiind disponibile traficul lunar, minute naţionale şi în reţea, dar şi SMS-uri şi MMS-uri. Sunt disponibile şi pachete de oferte pentru cei care sunt deja clienţi Vodafone şi vor o prelungire contra unei oferte bune. Cel mai mic preţ fără conectare pentru noul iPhone 5 este de 739 euro.

La Cosmote, noul iPhone 5 este disponibil la preţuri începând de la 999 RON, pentru modelul de 16 GB, împreună cu planul tarifar COSMOTE Smart XXL. Terminalul a fost lansat oficial în cadrul unui eveniment care a avut loc aseară în magazinul COSMOTE Magheru din Bucureşti, cu ocazia căruia s-a dat şi startul vânzărilor iPhone 5.

Orange și Vodafone pun la dispoziția clienților mai multe variante de plată și felurite abonamente. De asemenea, noii deținători de iPhone pot găsi în magazinele operatorilor și accesorii Apple.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite