IFA 2013: Acer sparge gheaţa şi-şi prezintă inovaţia - vei avea în mâna ta un smartphone care filmează 4K

0
0
Acer încearcă să fie primul la petrecerea pornită de Sony în urmă cu un an.
Acer încearcă să fie primul la petrecerea pornită de Sony în urmă cu un an.

IFA 2013 debutează în câteva zile şi Acer se asigură că lumea vorbeşte suficient despre noul său smartphone. Se numeşte Liquid S2, dar ceea ce aduce nou este filmarea la rezoluţie 4K.

Acer Liquid S2 are un ecran de 6 inci la rezoluţie full HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 800 şi acestea două vor fi martore unei premiere: telefonul care filmează la rezoluţie 4K, noul standard către care ţintesc toţi producători de televizoare, de la Sony la Samsung, cu diferenţa că Sony a prezentat primul televizor cu această rezoluţie la IFA 2012. 

Până acum s-a speculat că Sony, cu Xperia Honami, va avea primul smartphone care filmează 4K, dar se pare că Acer s-a dovedit un producător mai tăcut şi mai eficient în a livra înainte de IFA 2013. Acer Liquid S2 mai are o cameră de 13 megapixeli cu una frontală de 2MP şi mai aduce în Android câteva setări de optimizare şi unele aplicaţii proprii. Spre exemplu, există o funcţie care îţi permite să porneşti aplicaţia foto direct din ecranul de standby.

Acest telefon se va vinde cu acel 4K lipit de numele său, ceea ce Acer a ţintit. Procesorul rulează la 2,2GHz, memoria RAM este de 2GB şi bateria - va avea nevoie din plin de ea - este de 3.300 mAh. Desigur, nu lipseşte conectivitatea 4G/LTE. Cât priveşte camera foto, utilizatorii vor putea folosi Live Screen prin care să-şi împărtăşească ideile şi călătoriile prin fotografii. Mai mult, utilizatorii vor putea filma şi la 60 de cadre pe secundă, dacă vor să încetinească uneori ritmul.

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Află mai multe despre Sony Xperia Z1 (Honami):

FOTO Sony Xperia Honami: cele mai importante detalii despre noul telefon, înainte ca Sony să-l anunţe în toamnă

Sony nu îl numeşte direct, dar oferă o poză cu Xperia Honami: „Este telefonul de care vorbeşte toată lumea“

Sony Honami va fi noul vârf de gamă al japonezilor. Cu ce dotări vine telefonul cu cameră de 20 de megapixeli

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite