Huawei integrează Strava pe dispozitivele sale purtabile

0
0

Huawei anunță posibilitatea de integrare a datelor din aplicația HUAWEI Health în Strava. Orice deținător al unui dispozitiv HUAWEI din gama purtabilelor își poate exporta acum datele într-un cont Strava și poate utiliza activitățile de monitorizare ale aplicației și beneficiile comunității.

image

Datele precise de performanță personală multisport înregistrate prin HUAWEI Health, precum și traseul detaliat, pot fi transferate fără probleme în contul de utilizator Strava.

Pentru sincronizarea HUAWEI Health cu Strava este nevoie de conectarea la aplicația HUAWEI Health, selectarea opțiunii „eu”, urmând să se bifeze și opțiunea „Gestionarea confidențialității”, apoi „Partajare date și autorizare”, selectați ”Strava”, apoi „Conectare cu Strava” și veți fi direcționat către website-ul Strava, unde va trebui să introduceți detaliile contului Strava și să vă conectați; permiteți aplicației HUAWEI Health să se conecteze la contul Strava, apăsând pe „Autorizează” și gata.

image

Această funcționalitate este disponibilă în toată Europa, inclusiv în România, și este compatibilă cu toate dispozitivele HUAWEI Wearables, inclusiv cu cele mai recente produse vârf de gamă, HUAWEI WATCH GT 3 Pro, HUAWEI GT Runner și HUAWEI WATCH D.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite