Dragon Trail și Noah’s Heart sunt disponibile în AppGallery

0
Publicat:

Huawei anunță lansarea jocurilor MMO Noah’s Heart și RPG Dragon Trail: Hunter World pe AppGallery. Cele două jocuri au fost lansate la Gamescom în Germania și vin cu oferte exclusive de bun venit pentru utilizatorii Huawei, care le pot descărca din AppGallery.

Joc Noah’s Heart în Huawei AppGallery
Joc Noah’s Heart în Huawei AppGallery

Dezvoltat de Archosaur Games, Noah’s Heart este o continuare a îndrăgitului joc Dragon Raja. După ani de dezvoltare, jocul va ajunge în Europa tradus în cinci limbi: engleză, franceză, germană, rusă și portugheză. Tot în această variantă va putea fi descărcat și Dragon Trail: Hunter World, joc deja renumit în Asia și adus pe piața europeană de către dezvoltatorul de jocuri de top 4399, care își extinde oferta de jocuri în străinătate.

O lume nemaivăzută în stil tribal, cu păduri luxuriante și zeci de creaturi unice de colectat, Dragon Trail: Hunter World îi invită pe utilizatorii AppGallery să facă echipă cu dragonii și să pornească într-o nouă aventură. Cu diferite clase din care să aleagă, fie că e vorba de războinici puternici, preoți cu abilități speciale sau asasini vicleni, jucătorii își pot alege stilul de joc preferat și pot găsi strategiile care funcționează cel mai bine pentru ei.

Jucătorii care se alătură jocului își vor croi drum în lumea magică a Insulei Stelelor, cu păduri impresionante și munți magnifici, unde trăiesc atât oameni, cât și animale fascinante și colorate.

Ei pot descoperi misterele care se ascund pe insulă, în timp ce se dezvoltă și își formează un echipaj de ajutoare. De asemenea, utilizatorii se vor bucura de joc și vor descoperi în același timp misterul dispariției tatălui lor și relația acestuia cu profeția Loyat.

Dragon Trail: Hunter World în Huawei AppGallery
Dragon Trail: Hunter World în Huawei AppGallery

În calitate de principal dezvoltator și distribuitor de jocuri din China, 4399 deține cea mai mare platformă web chineză de jocuri din lume. Odată cu această primă lansare în Europa pe AppGallery, 4399 face un prim pas către extinderea în străinătate în activitatea sa de dezvoltare și distribuție de jocuri.

Pe lângă lansarea Dragon Trail: Hunter World, 4399 va lansa în Europa la sfârșitul acestui an și popularul joc de strategie multiplatformă Era of Conquest.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite