Huawei anunţă disponibilitatea aplicaţiei Bolt Driver în AppGallery

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aplicaţia Bolt Driver în Huawei AppGallery.
Aplicaţia Bolt Driver în Huawei AppGallery.

Huawei a anunţat disponibilitatea aplicaţiei Bolt Driver în AppGallery, concepută pentru a facilita experienţa şoferilor care doresc să devină parte a ecosistemului Bolt.

Bolt Driver este acum disponibilă pentru utilizatorii de telefoane Huawei din România şi poate fi descărcată pentru a permite proprietarilor de maşini să se alăture echipei de şoferi.

Bolt a folosit diversitatea de caracteristici disponibile prin intermediul platformei Huawei Mobile Services (HMS) pentru a oferi funcţii esenţiale în Bolt Driver. 

Una dintre ele este Map Kit, care a permis Bolt să furnizeze servicii detaliate de geolocaţie, care pot fi personalizate de către şofer, acesta putând să interacţioneze uşor cu aplicaţia.

Bolt, care a fost unul dintre primele branduri importante care s-au alăturat AppGallery, s-a dovedit popular în rândul consumatorilor din Europa şi din străinătate. 

Listarea lui Bolt pe AppGallery i-a permis să crească baza de clienţi prin expunerea la numărul mare de utilizatori de smartphone-uri Huawei. AppGallery este în prezent a treia piaţă de aplicaţii din lume, cu 550 de milioane de utilizatori activi lunar, crescând în Europa cu 61,5% pe an, la peste 42 de milioane de utilizatori.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite