Articol publicitar

Huawei a pornit campania de Valentine's Day cu oferte speciale pentru a surprinde persoanele iubite

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
huawei

Huawei a pregătit de Ziua Îndrăgostiţilor numeroase idei şi propuneri de cadouri perfecte pentru a surprinde persoanele iubite. Huawei Consumer BG a dat startul astăzi, pe 4 februarie, campaniei cu oferte speciale pentru pasionaţii de tehnologie, care vor avea parte de promoţii pentru produse din gama PC, wearable, audio, smartphone, tablete şi display.

Ofertele speciale sunt valabile până pe data de 24 februarie pe www.huaweistore.ro. Campania de Valentine’s Day cuprinde mai multe tipuri de oferte: de tip bundle, reduceri de preţ, vouchere, precum şi un concurs pentru cei care se abonează între 4 şi 24 februarie la newsletter-ul Huawei, în urma căruia pot câştiga prin tragere la sorţi 3 ceasuri HUAWEI Watch 3 Pro.

Toţi cei care cumpără produse de peste 3.000 lei beneficiază de o reducere de 300 de lei, introducând codul de reducere AVALENTINE300. Cei ale căror cumpărături depăşesc 5.000 lei primesc o reducere de 600 de lei, introducând codul AVALENTINE600 în pagina comenzii.

Ofertele pentru Valentine's Day sunt de tip bundle. Acestea includ telefoanele lansate recent HUAWEI P50 Pro, alături de FreeBuds Pro Ceramic White la 5499 lei şi HUAWEI P50 Pocket, alături de FreeBuds Lipstick la 6499 lei. Cumpărătorii le pot achiziţiona de pe www.huaweistore.ro cu o reducere de 600 lei, folosind codul AVALENTINE600.

HUAWEI P50 Pocket

Până la sfârşitul lunii februarie, cumpărătorii produselor din seria P pot achiziţiona serviciul de garanţie extinsă pentru 1 an la jumătate de preţ.

Huawei P50 Pro

Pentru consumatorii aflaţi în căutarea unui singur produs, Huawei a pregătit preţuri avantajoase pentru laptopurile din seria MateBook D, ceasurile din seria GT, căşti, tablete sau monitoare.

Laptopul MateBook D14 i3 este disponibil la preţul de 2.599 lei, monitorul MateView GT 27” Standard Edition poate fi achiziţionat la preţul promoţional de 1.649 lei, ceasul HUAWEI Watch GT 2.46mm este disponibil la preţul de 599 lei, iar căştile FreeBuds Pro pot fi găsite la preţul de 499 lei.

Oferta este supusă unor termeni şi condiţii, mai multe detalii fiind disponibile în magazinul online.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite