HTC se pregăteşte să anunţe ceva foarte important. Compania taiwaneză ar putea fi achiziţionată de către Google

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: TNW
Foto: TNW

Conform ultimelor zvonuri apărute în presă şi în urma întâmplărilor de azi de pe bursă, se pare că producătorul taiwanez de smartphone-uri, HTC, va fi cumpărat de Google.

Acestea sunt veşti excelente pentru HTC şi pentru fani Pixel, deopotrivă. Este bine-cunoscut faptul că HTC se pricepe foarte bine la hardware şi a şi venit cu ceva idei inedite în trecut, precum funcţia de ”squeeze” de pe U11. În plus, tot compania taiwaneză produce şi dispozitivul de realitate virtuală Vive, unul dintre cele mai populare de pe piaţă.

De asemenea, HTC se află şi în spatele noului telefon Google Pixel 2, compania din Mountain View preferând o asociere cu taiwanezii datorită calităţii de care sunt capabili. Zvonurile sunt aproape confirmate, mai ales că HTC a suspendat tranzacţiile pe bursă pentru ziua de mâine.

Înţelegerea dintre Google şi HTC va permite colosului american să îşi treacă în propria pepinieră bunurile hardware ale taiwanezilor. În plus, HTC va putea să-şi păstreze numele în continuare, cam la fel cum a reuşit şi Motorola atunci când a fost cumpărată de Lenovo. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite