HTC One apare într-un nou videoclip neoficial pe YouTube. Ce mai pot spune nou taiwanezii când îl vor lansa?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când se lansează HTC One nu mai este o surpriză, evenimentul se derulează pe 25 martie la Londra. Totuşi, nici telefonul nu mai e aşa o mare supriză. Cu doar o zi înainte de prezentare, apare din nou pe YouTube într-un videoclip care îi detaliază toate dotările.

Când se lansează HTC One, se poate ca taiwanezii să nu mai aibă ce prezenta nou. Este al doilea videoclip cu noul smartphone care apare pe YouTube şi detaliază fiecare specificaţie despre care s-a vehiculat în ultima vreme. TechCrunch informează că noul smartphone taiwanez va avea un procesor quad-core de la Qualcomm la o frecvenţă de 2,3GHz, o memorie RAM de 2GB şi va veni în versiuni de 16 şi 32GB spaţiu de stocare.

Păstrează aceeaşi construcţie din aluminiu, deşi acum este finisat puţin altfel, iar nuanţele de culoare sunt schimbate. În plus, colţurile au fost rotunjite şi bliţul camerei este compus din două LED-uri diferite, aşa cum a introdus Apple pe iPhone 5s pentru o reproduce mai bună a culorilor.

Ecranul noului HTC One va fi de 5 inci la rezoluţie full HD, aceasta fiind marea diferenţă faţă de modelul de anul trecut (avea 4,7 inci), iar slotul pentru card microSD va accepta şi unele de până la 128GB. Mai mult, camera foto va fi de 5 megapixeli sau, mai bine zis, camerele foto vor fi de 5 megapixeli. Asta pentru că HTC introduce o camere duale pentru a-ţi permite să schimbi punctul de focalizare după ce ai făcut poza. 

Mâine seară, 25 martie, începând cu ora 18, vom afla ce a pregătit HTC şi ce mai poate aduce în plus faţă de Samsung Galaxy S5. La momentul prezentării telefonului sud-coreenilor, compania taiwaneză a spus că adevărata vedetă va sosi pe 25 martie. Mai jos este videoclipul neoficial de prezentare a noului HTC One.

Află mai multe:

Detalii despre procesorul şi bateria din noul HTC One

Cea mai interesantă funcţionalitate de pe noul HTC One este confirmată

FOTO Noul HTC One, informaţii noi cu două săptămâni înainte de lansare

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite