HP prezintă primul laptop cu Leap Motion: aplicaţiile se controlează cu mâna

0
0
Senzorul este integrat direct în carcasă
Senzorul este integrat direct în carcasă

HP a aunţat noua sa linie de laptopuri şi încearcă să inoveze prin introducerea unui senzor de tip Leap Motion în gadgeturile sale. Acestea identifică mişcările mâinii şi controlează aplicaţiile astfel.

Leap Motion, gadget pe care "Adevărul" l-a testat, a fost gândit de creatorii săi ca un senzor care să fie introdus în calculatoare, nu ca o extensie ce se conectează prin fir. Iată că HP face primul pas spre realizarea acestui deziderat. HP Envy 17 Leap Motion Special Edition va putea fi controlat de la distanţă, prin mişcarea mâinii.

Introducerea senzorului în laptopuri este posibilă deoarece startup-ul din San Francisco a muncit în ultimele luni pentru a reduce mărimea acestuia şi volumul ocupat, tocmai pentru a se potrivit cu laptopuri mai subţiri.

HP oferă şi o legătură rapidă către Airspace Store, magazinul de aplicaţii care sunt compatibile cu senzorul Leap Motion. Există mai mult de 100 de aplicaţii disponibile, iar acestea se înmulţesc. Preţul laptopului este de 1.050 de dolari şi va fi lansat pe 16 octombrie.

Puteţi vedea filmarea noastră cu Leap Motion în video-ul de mai jos

image
Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite