Google a lansat Pixel 2. Cât costă şi ce specificaţii are telefonul care poate fi unicul competitor real al lui iPhone X

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După succesul pe care  Google Pixel l-a avut anul trecut, compania din Mountain View a lansat cel de-al doilea model din gama sa de terminale premium, Google Pixel 2.

Google Pixel 2 este un terminal care păstrează, oarecum, linia de design a predecesorului său, reuşind în acelaşi timp să se diferenţieze de principalele contracanditate pe care le va avea pe piaţa mobile, şi anume iPhone X şi Samsung Galaxy Note 8. Noua gamă Pixel va cuprinde două terminale, unul cu ecran de cinci inci, Pixel 2, şi unul cu ecran de şase inci, Pixel 2 XL.

Cele două telefoane sunt produse în parteneriat cu HTC, care a lucrat pe partea de hardware, fiind şi achiziţonată ulterior de gigantul din Statele Unite ale Americii. Ambele telefoane dispun de procesoare Qualcomm Snapdragon 835 vârf de gamă, 4 GB de memorie RAM şi două variante de spaţiu de stocare, de 64 de GB sau 128 de GB.

Diferenţele dintre cele două intervin la nivelul ecranului, Pixel 2 dispunând de un ecran AMOLED, iar Pixel 2 XL de un display pOLED şi în ceea ce priveşte bateria. La Pixel 2 avem una de 2700 de miliamperi, în timp ce Pixel 2 XL dispune de o baterie de 3520 de miliamperi.

Camerele foto reprezintă una dintre cele mai mari schimbări în ceea ce priveşte prăpastia dintre generaţii, Google integrând una mult mai bună pe noua gamă. Astfel că vorbim aici de o cameră principală de 12,2 megapixeli şi de o cameră de selfie de 8 megapixeli. Ambele se pot lăuda cu Autofocus.

În ceea ce priveşte preţul lui Google Pixel 2 şi Google Pixel 2 XL, acestea vor intra direct pe segmentul premium top, ele costând între 649 de dolari, varianta Pixel 2 cu 64 de GB şi 849 de dolari varianta de top Pixel 2 XL cu 128 de GB spaţiu de stocare.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite