GALERIE FOTO Un prototip iPhone din 2005 avea un ecran demn de un iPad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arăta un prototip de iPhone FOTO Ars Technica
Aşa arăta un prototip de iPhone FOTO Ars Technica

Până acum am ai văzut prototipuri ale lui iPhone de dinainte de a lansa varianta oficială, iar unele arătau foarte interesant şi chiar dubios. Dar noi imagini cu prototipurile de iPhone arată că Apple lucra iniţial la un ecran care semăna mai mult cu un ... iPad.

Ars Technica a primit mai multe imagini de la un fost angajat Apple care a lucrat la mai multe proiecte la începutul anilor 2000. El a pozat versiunile iniţiale ale lui iPhone, pe vremea când era doar un panou sub care se montau nişte porturi pe care compania le testa. 

După cum se poate vedea în imagini, prototipul avea o serie de porturi care se folosesc mai mult pe computer, nu pe dispozitivele mobile, dar trebuie să ne gândim că era totuşi 2005.

Apple nu ar fi vrut să le introducă în producţia standard, ci erau doar folosite pentru a conecta prototipul la internet şi la alte dispozitive, ca să facă testarea mai uşoară. 

Ecranul avea un ecran de 5 inci pe 7 inci şi era gros de doi inci. "Pare imens acum, dar atunci era impresionant, mai ales că rula o variantă de OS X", a declarat o sursă pentru Ars Technica. De asemenea, prototipul avea un procesor Samsung S3C2410, care era o variantă mai veche şi mai slabă a procesorului care chiar a fost montat pe iPhone-ul original. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite