GALERIE FOTO „Occupy iPhone“ - mania Apple la magazinele din toată lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai nou telefon de la Apple, iPhone 5 urmează să se lanseze în această dimineaţă în mai multe locuri din lume, după ce în timpul nopţii s-a lansat în Australia. Cei din Londra, de exeplu, mai au de aşteptat doar o oră până când vor pune mâna pe mult râvnitele gadgeturi.

Faptul că telefonul nu este o revoluţie, că bateria nu a fost îmbunătăţită, iar hărţile, acum făcute de către Apple în colaborare cu TomTom, sunt mai slabe nu i-au dat la o parte pe adevăraţii fani Apple. Aceştia sunt obişnuiţi să stea la coadă, mulţi spunând că e mai mult despre „senzaţie“ decât despre telefonul în sine. 

Primit cu critici pozitive şi negative, parcă mai controversat decât alte gadgeturi de la Apple, iPhone 5 a rupt bariera vânzărilor. Clienţii au precomandat două milioane de telefoane în primele 24 de ore. 

Australienii au deja telefonul

În Australia fanii care stau la coada din Brisbane au început să ţipe şi să se bucure atunci când un vechi fan al cozilor pentru produsele Apple a sosit la magazinul de la Queen Street Mall: Steve Wozniak, cofondatorul Apple. Acesta a mai stat la coadă pentru produse Apple, odată cu lansarea noului iPad fiind primul care s-a aşezat la o coadă din SUA. 

ˆ„Sunt fericit cu el. Nu l-am folosit, dar îmi place“, a declarat Wozniak. La această coadă au stat aproximativ 15 oameni, iar unii se mândreau că au ajuns acolo de câteva zile. 

Londonezii aşteaptă şi fac afaceri la cozi

În schimb, după cum scriu cei de la Gizmodo, prima care a stat la coada din Sydney a recunoscut că ce a făcut nu e de lăudat. „E absolut retardat, superficial şi pretenţios“, le-a declarat ea jurnaliştilor. 

La Londra, mai multe organizaţii de caritate s-au aşezat primele la coada pentru iPhone pe Regent Street. Primii doi de la coadă vor cumpăra telefonul, iar apoi le vor vinde ca obiecte de colecţie pentru o cauză nobilă. 

Alţii, după cum scriu cei de la „Daily Mail“ sunt deja la a treia coadă şi chiar dacă nopţile londoneze nu sunt chiar călduroase, au prietenii alături. „Sunt aici pentru doi prieteni de-ai mei. Unul îmi dă 500 de lire sterline, iar altul 200 de lire. L-am precomandat pe al meu, deci îmi va fi trimis acasă. Mi-au dat banii ca să cumpăr telefoanele şi mă aleg cu 700 de lire în plus. Aşa că atunci când oamenii râd de tine, poţi să râzi tu de ei pentru că ai câştigat un salariu săptămânal“, a declarat unul dintre cei care stau la coadă în Londra. 

Asiaticii şi-au făcut noi prieteni 

În Asia oamenii au început deja să folosească noul iPhone. Nu numai la Sydney au fost 600 de oameni la coadă. În SIngapore, Hong Kong şi Tokio oamenii s-au înghesuit. 

„Nu-mi pasă dacă nu reuşesc să cumpăr telefonul. Am stat la coadă ca să-mi fac noi prieteni, e un festival“, a declarat un japonez care stă la coada de la Tokio pentru Reuters. 

Cum au reacţionat fanii la deschiderea magazinului de la Sydney

Alte imagini de la cozile formate de fanii Apple

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite