FOTO iPhone 6 Air pe linia de asamblare - cel mai mare, cel mai subţire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva imagini postate pe reţeaua socială Weibo din China arată iPhone 6 sau iPhone Air direct din fabrica Foxconn din China unde se fabrică acesta. Dacă imaginile sunt autentice şi cel mai probabil sunt, atunci iPhone-ul va avea clar o dimensiune maimari.

Apple ar urma să lanseze telefonul spre finalul verii, cel mai probabil în septembrie. Ce vedem în aceste imagini? Un telefon mai subţire decât actuala generaţie, mai mare, cu un design rotunjit pe margini. De asemenea, ecranul este de 5,5 inci, o trecere bruscă a Apple într-o categorie neexplorată până acum.

image
image

Designul pe care-l vedem aici seamănă cu imaginile computerizate făcute de Sonny Dickson în februarie.

image

Sun Chang Xu, analist în cadrul ESM-China, susţine că mai multe surse i-ar fi spus că iPhone 6 va fi dotat cu senzori pentru presiune, umiditate şi temperatură, potrivit Tech Radar.

Aceste tehnologii s-ar putea găsi şi pe ceasul inteligent pe care Apple l-ar putea lansa anul acesta, iWatch. Ceasul ar umra să aibă şi un senzor pentru citirea tensiunii utilizatorului.

O informaţie recentă arăta că noua versiune a sistemului de operare iOS va veni cu aplicaţia de fitness Healthbook preinstalată, aşa că nu ar fi absurd să presupunem că pe noul iPhone am putea găsi şi alţi senzori în afară de cei enumeraţi de Chang Xu.

Următoarele iPhone-uri vor înlocui ecranele Gorilla Glass din prezent cu unele făcute din safir. Deja fabricile Foxconn din China ar fi început să producă deja prototipurile unui iPhone cu un astfel de ecran.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite